Fullspäckat schema

Helgen fullkomligt flög iväg. Tiden framför datorn har uppgått till sammanlagt tre minuter vilket förklara den låga aktiviteten här på bloggen.
Liam har bott här och det har inneburit att datorn har varit lågprioriterad. Dock gjorde jag ett försök att med min gudson i knät försöka surfa runt lite på diverse lokala bloggar. Det gick så där. Liam upptäckte det underbara smattranade ljudet som uppstår när man slår sin hand upprepade gånger på ett tangentbord. Det hela slutade med att han googlade "zkkkkkkkkkk" och kom in på någon rysk sida. Antagligen knäckte grabben någon form av kod till KGB. Först nu lyckades jag också få tillbaka ljudet till datorn som försvann i samma veva som unge herr Sjöndin surfade om ryska atomubåtar.

Nu har han emellertid begett sig norr ut med sin mor till Broakulla där han ska bo ett par dagar. Det är inte utan att det är lite tomt här hemma efter den lille spillevinkens upptåg i helgen. Vem vet... det är kanske inte tomt här så där vansinnigt länge till...

I lördags kväll så hade JIF hyrt simhallen för att där umgås lite mer lättklätt än vanligt. Himla trevligt initiativ måste jag säga. Hade kanontrevligt. De riktigt tuffa grabbarna höll till i hopptornet där det gick ut på att bräcka varandra i våghalsiga hopp. Jag är väldigt stolt över att kunna förkunna att min volt från trean vann tävligen även om Cornelsens försök till en och en halv volt från svikten nog även den hade placerat sig högt på listan...om han lyckats. Det gjorde han inte. I stället var det nära att vi fick leta efter karlns tarmsytem på 3.8 meters djup. Skämt åsido så klarade alla sig otroligt nog utan större men och jag hoppas på en returmatch i denna tävling efter säsongen!

I kväll har jag planerat att träna boll för första gången i år på IP. De övriga i laget ska enligt uppgift ha tränat där några gånger förra veckan men personligen hade jag förhinder då så det får bli premiär på naturgräs för mig i dag. Hoppas förstås på mycket folk även om många jobbar kvällsskift denna vecka. Seriepremiären ligger faktiskt bara några veckor bort vilket känns oerhört inspirerande.

Några som spelar premiär redan i kväll är Kalmar FF som åker till Gävle och Strömvallen för att försöka hämta poäng mot Gästriklands stolthet, Gefle IF. Jag tror stenhårt på att de röda bröderna får med sig minst en poäng därifrån. Hoppas innerligt att David Elm får förtroende på innermittfältet tillsammans med kapten Rydström. Det mesta tyder förstås påd et men man vet aldrig vad Nanne Bergstrand kokar ihop. Har spelat en vacker slant på att Daniel Mendes tar hem skytteligatiteln i år vilket han borde ha goda möjligheter att göra. Satte även en ännu vackrare slant på att KFF försvarar sitt SM-tecken. Absolut inte omöjligt. Viktor Elm, Patrik Ingelsten och Patrik Rosengren är förstås blytunga förluster, men om det visar sig att Nanne har hittat guldkorn i Brasilien i år igen så finns det alla möjligheter till fina resultat även i år. Tobias Eriksson från Sundsvall verkar även han vara ett prima nyförvärv.

Så till den prestigefyllda listan!

PLATS 8: Christian Lundin. Lindås BK, 1996-2004.

Crille Lundin var en otrolig talang när han debuterade i LBK:s A-lag som fjorton- eller femtonåring. Han hade dominerat pojklagen i LBK sedan hans första match och var lika duktig på alla positioner. Även en sagolikt bra målvakt.
Var ordinarie som sjuttonåring i ett av de bästa Lindåslagen någonsin om ni frågar mig. Bildade tillsammans med Rickard Magnusson det starkast innermittfältet jag någonsin skådat i denna kommunen.
Duktig huvudspelare, ganska målfarlig, bra med bägge fötterna och ett fantastiskt spelsinne gör att Christian Lundin placerar sig på åttonde plats på denna lista. Tyvärr förstörde en knäskada mycket i hans karriär. Bortamatchen mot Runsten/Möckleby blev ödesdiger och tvingade Lundin till ett långt uppehåll vilket även gjorde att interssenter från bland andra Öster tyvärr tappade intresset. Kom emellertid tillbaka och gjorde några fina säsonger i EIS. Tillhör numera Lindås/Långasjö och bidrar där med värdefull rutin.
Dessutom en av mina allra bästa vänner så jag med säkerhet att det är en mycket bra grabb även utanför planen.


Christian Lundin. Nummer åtta på listan.


/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0