Suzanne Reuter

Sitter och inväntar träningen som ska gå av stapeln klockan 16.00. Jag misstänker att det kommer att bli en ganska lugn historia eftersom det är match i morgon på IP mot tunga Åseda. Den matchen börjar klockan 15.00 i morgon eftermiddag för er som är intresserade av att titta vilket jag antar att ni är. Jag drömde för övrigt om den matchen i natt och jag drömde att vi vann med 3-2. Jag gjorde första målet men sedan tog motståndarna över och både kvitterade och gick upp i ledningen innan Patrik Nordström, som i drömmen användes som spjutspets,  kvitterade Åsedas ledning efter en volleykanon. När 90 minuter var spelade så var resultatet oavgjort men fjärdedomaren (kom igen...det var en dröm)  visade upp en skylt som indikerade att det var minst fem minuters stopptid och under denna stopp tid så avgörs matchen. Pettan slår en mycket fin hörna som...Suzanne Reuter (allt Twin Peaks-tittande gör nog att man drömmer lite märkligt) vrickar in och glädjen är fullständig.Jag kan tänka mig ett liknande scenario i morgon men jag antar att vi får försöka klara oss utan Suzanne Reuter.
 
Vill också passa på att rekomendera den nya bloggen som handlar om Johansfors IF som ordförande Randewall antagligen kommer att vara huvudskribent för. Den är ännu ganska ung men väl värd ett besök. Jag vet för övrigt vem jag hade lagt min röst på i omröstningen på den sidan... Det är ett tämligen enkelt val.

Svenskarna i Detroit Red Wings hade lekstuga i natt när man pulveriserade ärkerivalen Colorado Avalanche på bortais i Denver och vann med hela 8-2. Johan Franzén gjorde tre, Henke Zetterberg och Mikael Samuelsson två var och Thomas Holmström gjorde ett. Samtliga åtta mål gjordes alltså av svenskar vilket måste vara rekord av något slag. Johan Franzen gjorde sitt nionde mål i serien mot Foppas Colorado vilket är nytt klubbrekord i Detroit. Det förra hölls av ingen mindre än Gordie Howe. Jag har för mig att jag tippade Pittsburgh- Detroit i final och jag ser ingen som helst anledning till att ändra det tipset.

I kväll tror jag att jag ska tända upp grillen efter träningen. Även om kanske inte vädret är det bästa så får det nog bli så ändå.

I morgon börjar hockey-VM. Jag vet inte riktigt men jag känner inte den där entusiasmen för det evenemanget längre. Så är det förvisso varje år och det slutar alltid med att man likväl inte missar en enda match och följer turneringen som om det vore OS. I år blir det väl lite värre eftersom flera av Tre Kronors matcher spelas mitt i natten svensk tid.

Nu ska jag bege mig, jag har lite ärenden att uträtta innan träningen.
/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Vaddå Hockey-VM börjar i morgon...Danmark har ju 2-2 mot Tjeckein just nu...:-)
Okej för ditt finaltips....men inte tippade du att just Johan Framzén skulle radera ut Gordie Howes målrekord, innan säsongen började?

PS Var det inte mot just Åseda hemma du hade din stora dag för typ...två år sen?
Mål o sen assist i slutsekunden till Lillen om jag inte minns galet. Eller är jag helt fel?
Tänkte bara jag skulle ge dig lite positiva minnesbilder av Åseda...:-)

2008-05-02 @ 19:45:30
Postat av: Ante

AK: Nja jag hade nog inte tippat att Johan Franzén skulle radera ut Gordie Howes rekord, inget annat heller för den delen.

Jag menade förstås att VM för Sveriges del börjar i morgon...

Det kan mycket väl ha varit mot Åseda det inträffade.Jag är nog beredd att hålla med dig där.

2008-05-02 @ 22:07:58
URL: http://yzerman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0