Kärt återseende x2

Så är han då tillbaka, igen, Henke Larsson. Lasse Lagerbäck darrade på rösten under alla av de tjugo minuter som han presenterade sommarens svenska EM-trupp precis som om han var nervös för något, precis som om han visste något som gemene man inte visste vilket sannerligen inte hör till vanligheterna när Lars Lagerbäck presenterar en trupp för i vanliga fall brukar gemene man kunna rabbla upp hela truppen två månader innan Lagerbäck själv gör det. Så var det egentligen idag med fram till att tröja nummer 17 skulle presenteras. Många var vi lokalpatrioter som hoppades att den man som bär nummer 17 i Kalmar FF också skulle bli den som fick bära det i Sveriges EM-trupp men ju längre uttagningen gick och ju mer förbundskaptenen darrade på rösten , desto mer började man ana vartåt det lutade och till slut stod det klart att Henrik Larsson spelar EM-slutspel till sommaren och genast ökade Sveriges chanser en hel del.
Hade dock ändå gärna sett Viktor Elm, helst i truppen, eller ialla fall som reserv på hemmaplan. Det borde väl ändå hans insatser i KFF under det senaste åren ha resulterat i, men icke...
I vilket fall som helst så ska det bli helt fantastiskt att få följa laget under en vecka på plats i Innsbruck även om det lär koka av nationalism även hemma under EM-månaden.

Jojje och jag har precis kommit hem från en cykeltur modell längre, vi är ju som många av er redan vet på jakt efter ett hus cyklade mer eller mindre på samtliga Emmabodas gator för att få lite inspiration. Vi hade ett riktigt kanonhus på gång men fick dessvärre lägga ner det eftersom buden helt enkelt blev för höga för en bagare/inustriarbetare-plånbok.

I morgon ska jag på kärt återseende till mina väninnor på vårdcentralen, jag har inte varit där sedan i mars någon gång men i morgon så finns någon form av expert på plats på centralen för att kasta ett öga (och förhoppningsvis även något slags kniv) på det ännu ,efter ett drygt halvår, oläka infekterade sår som pryder mitt vänstra pekfinger efter en arbetsplatsolycka i november förra året. Vi får helt enkelt se vad som sägs där uppe i morgon. Och nej Lasse Frisk, detta är inte alls på långa vägar jämförbart med den gången du fick ont i revbenet och inte heller den gången du hade hälsporre. Jag bara berättar det ändå!

I morgon kväll möter Sverige Tjeckien i hockey-VM:s kvartsfinal. Jag tror att det kan bli en trevlig resa för Sverige som mycket väl kan vinna den matchen.  Mitt tips, 6-3 till Sverige.
Och i NHL trummar Red Wings på och slog inatt Dallas och leder matchserien med klara 3-0 och det händer inte speciellt ofta att ett sådant försprång tas igen. Red Wings kommer att gå till final. Kan inte fatta att det var fyra år sedan Tampa spelade SC-final. Den magiska natten när Lightning spelade den sjunde och helt avgörande matchen så satt jag och Mange Andersson i hans lägenhet och såg på matchen. Tampa vann med 2-1 efter två mål av Ruslan Fedotenko. På jobbet dagen efter var jag så enormt trött eftersom jag inte sovit en sekund den natten, att dåvarande chef Albrektsson hade vänligheten att låta mig gå hem vid lunch.

Nu har min tid vid datorn gått ut så nu ska jag gå och umgås med min havande kvinna en stund.
/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0