Totalpoäng

Idag har jag "idrottat."

Fredagskväll igen och allt känns för tillfället utomordentligt bra. Om det inte hade varit för en sak. Bowling. Jag missade även denna gången pallen precis. Denna gång kändes det dock bättre än förra gången då jag var utan chans på allvar ( jag anser i och för sig att en efterhängsen förkylning var anledningen till det nederlaget) och denna gång slutade jag på en hedersam fjärdeplats. Toppstriden slutade som följer. Vi använder alias för att undgå den värsta mediastormen.
Reglerna är följande: Man spelar fyra hela rundor och totalpoängen är det som räknas.

 Namn                        Totalpoäng     Snittpoäng       Antal strikes    Totalt hela säsongen.

1. Tingsryds AIF         551                     138                      9st/ 9             551poäng/ snitt 138.
2. HV71                         545                    136                     12st/ 12          545 poäng/ snitt 136
3. Leksand Stars       521                     130                      7 st/ 7            521 poäng/ snitt 130
4. Nybro Vikings        479                     120                      8st/8               479 poäng/ snitt 120


Som alla kan se så är Nybro Vikings representant här utsatt för en så kallad komplott utförd av  övriga tre parter. Ovan nämnda representant har dessvärre inte gått att nå för en kommentar men han har synts på håll och herrejävlar vilken ståtlig man det är. Det kan dock inte sägas om övriga tre lags deltagare.
Tanken  är att vi en gång i månaden skall träffas för att utöva den ytterst omanliga sysselsätting som bowling trots allt ännu är och kommer så vara tills dess att jag vinner vilket antagligen blir nästa gång. Och eftersom att ingen av de deltagande fjollarna trodde att jag skulle vara man nog att lägga ut det verkliga resultatet här så vill jag nog påstå att jag bevisat motsatsen. Snittpoäng och strikeräkning och hela skiten finns med och kommer så att göra även efter nästkommande tävlingar i bowlinghallen. TAIF:s Lasse Franzéns kroppsfintar fintade bort oss alla och likt den där australiensaren som vann OS-guld i short-track-skridsko på grund av att alla ramlade så seglade den gode Franzén förbi oss allesammans i sisa rundan tämligen obemärkt och kunde därför titulera sig mästare. Även om det till största delen var fegspel och psykningar som fick honom att vinna. Lasse Frisk som trots att han inte vet vilket håll han ska kasta bowlingklotet spelade upp sig ordentligt efter första rundans debacle och tog om än mycket turligt tredjeplatsen åt Leksand. Antagligen blir det samma placering som det riktiga Leksand får i kvalserien vad det lider...
Min enda allierade, HV71 som företräddes av Magnus Johansson, stack kniven i ryggen på mig direkt genom att spela bländande ända fram till sista rundan och bländande spel är ingenting vi sysslar med i min allians.
Jag hoppas på vinst nästa gång.

Jag saknar "På spåret" på fredagskvällarna. Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg var liksom det slutgiltiga tecknet på att arbetsveckan kommit till sin ände."Let´s Dance"är inget program som gillar alls och måste faktiskt hålla med Markku Ahonen om att titta på  vuxna män som bölar för att dom åker ut ur en danstävling inte är någonting som tilltalar mig. Men smaken är som baken...delad.

Tampa verkar ha gett upp fullständigt och inatt föll man mot Philadelphia jävla Flyers med 3-2. Vincent Lecavaliers formsvacka håller i sig och nu är det en miljard poäng upp till slutspelsstrecket och det är bara att inse att denna säsongen är fucked. Traden av Johan Holmqvist och Brad Richards kanske inte var den smartaste ändå...
Rangers ser mer och mer ut som ett lag som kan skrälla i slutspelet. Man slog i natt sin trätobroder från Long Island, New York Islanders, med 4-1 efter två kassar av Sean Avery. Avery som för övrigt uppenbarligen bara har två svenska fans. Mig och Per Bjurman på Sportbladet.

I dag fyller min käre vän Henke 26 år. Grattis!

I morgon blir det sovmorgon för min del vilket jag anser är välförtjänt. Jag gillar egentlgien inte sovmorgnar så mycket men i morogn tror jag att jag ska ligga kvar så länge jag bara kan. Jag tror i och för sig att Johanna börjar jobba tidigt i morgon och det innebär att även jag kommer att vakna då hennes klocka ringer men man får helt enkelt vända sig om och sova ett par timmar till.


Just nu började "Så ska det låta" på TV och jag hör Peter Settmans stämma ljuda från TV-rummet. Jag har så svårt att se honom som något annat än Ronny i "Ronny & Ragge" som förmodligen är ett av de bästa svenska TV-programmen genom tiderna.


Nu ska jag hälla upp en fredags-whisky som idag kommer att bli en Bowmore Enigma. Bland det rökigaste på marknaden...

Trevlig helg!

/~~/


Kommentarer
Postat av: Klevis

Glömde nämna rallarslaget Cote gav mot Roy?

2008-03-07 @ 21:49:03
Postat av: AK

1) Ska försöka pallra mig in bland de 800 första på JIF-matchen så man får en bra intervju med utvald spelare kring bowlingmatchen...:-)
2) Stackars, stackars Lisa. Du lovade ju henne...

2008-03-07 @ 23:52:28
Postat av: Ante

Klevtun: Ja det var ingen dålig smäll. Coté är duktig på det där. Andre Roy sover nog fortfarande.

2008-03-08 @ 08:15:19
URL: http://yzerman.blogg.se
Postat av: Ante

AK: 1. Ja du får nog göra det...
2. Stackars Lisa??? Stackars Ante skulle jag nog mer vilja ha det till.

2008-03-08 @ 08:16:55
URL: http://yzerman.blogg.se
Postat av: AK

Näe Ante...du får allt skylla dig själv- du kunde ju påverka resultatet själv- men ditt dåliga bowlingspel förstörde ju även stackars Lisas nattsömn...:-)

2008-03-08 @ 22:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0