Projektarbete

Då sitter man här igen i ännu ett fåfängt försök att skapa magi med hjälp utav ett tangentbord.

Påskafton idag och vad just denna dag har för betydelse inom kristendomen får jag nog slå upp på Wikipedia... Det hände inte mycket läste jag just, Jesus låg i sin grav och lärjungarna satt inlåsta i rädsla för dem som har avrättat honom enligt faktasidan. Inte heller hålls det gudstjänster denna dag vilket jag annars trodde var givet en dag som denna. Mina kunskaper sedan konfirmationstiden är inte heller nu vad dom borde varit då om ni fattar...
Tycker annars religion och historia är två ganska intressanta ämnen men det kom jag dessvärre på långt efter jag slutat skolan.

I går kväll var Jojje och jag på middag i Broakulla med familjen Sjöndin och stora delar av familjen Thuresson. Det blev en mycket trevlig kväll med god mat och dryck. Så nej, jag såg inte "Så ska det låta" jag hade uppenbarligen bättre saker för mig. Men jag har hört från "säkra" källor att Carola deltog vilket gör att jag antagligen måste titta på det på nätet. jag har sagt det förut och säger det igen. Carola är vacker, osmart kanske, men vacker som fan...
Anna Sahlin spelar inte alls i samma division... Usch jag kände dagisfaktorn på den meningen.

I kväll blir det ånyo påskmiddag, denna gång hemma hos mina päron i Lindås. Det innebär att vi inte heller i dag behöver laga någon middag och det är bra. Det ryktas om att tävlingar kommer att hållas och är det så så utgår jag ifrån att jag kommer att vinna vad det än gäller. Det viktigaste är aldrig att kämpa väl det viktigaste är att vinna. Som Sean Connery´s rollfigur i filmen "The Rock" sa: "Bara förlorare använder uttrycket att jag gjorde mitt bästa". Jag använder själv det uttrycket en del, speciellt här, så när jag såg den filmen så kändes det jobbigt när just den meningen yttrades.

Jag hade för mig att "The Rock" var mycket bättre. Jag har inte sett den på många många år och hade skyhöga förväntningar på en av de tidiga tonårens mest sedda filmer men jag tycker inte att den längre var lika magiskt bra som då. Jag vet med säkerhet att ingen har sett filmen fler gånger än Henke Fransson. Jag tror han tittade på den filmen en gång i veckan från det att han var 14 tills han fyllde 20.

Nicklas Bäckström är nattens svensk i NHL efter två mål och en passningspoäng i Washingtons segermatch borta mot Atlanta Thrashers. Detta gör att den forne brynäsaren nu faktiskt leder den oerhört prestigefyllda poängligan för rookies i NHL. 64 poäng på 76 matcher har det blivit för "Bäckis" som sannolikt kommer att hamna någonstans kring 70 när säsongen är slut. Förvisso en galax i från Teemu Selännes helt otroliga rookie-rekord på 132 poäng varav 76 av de poängen var mål från säsongen 1992-93 då "The Finnish Flash" spelade med anrika Winnipeg Jets.
I Washingtons match gjorde även Alexander Ovechkin två pytsar och är nu uppe på 60 totalt vilket inte har hänt på många år i NHL. Riktigt bra gjort. Capitals har något på gång, kanske inte i år men räkna med att dom kommer bli giftiga de kommande säsongerna.

Har i dag på morgon skottat en hel del snö utanför Emmagården. Kör gärna dit och titta...Riktigt proffisionellt gjort.

Efter X antal försök lyckades jag till slut att klara Metallicas "One" på "Guitar Hero" på mediumnivån. Jag är mäkta stolt över den bedriften.

Min kvalserieprofetia verkar mer och mer realistisk. Både Brynäs och Mora har full pott och Leksand halkar efter. Jag kan tänke mig att Lasse Frisk idag målade sina påskägg svarta... Troja/Ljungby vann i kvalet till Allsvenskan och jag hoppas att dom går upp.

I eftermiddag skall Supercupen följas när Kalmar FF tar sig an sina rivaler IFK Göteborg i Göteborg. Jag tror och hoppas att Kalmar vinner den matchen med 2-0 efter att David Elm gjort bägge.
Tallen och Anso väntas infinna sig här till matchstart och ialla fall Tallen bör vara törstig eftersom jag trotsade den livsfarliga halkan på vägarna och begav mig tidigt i morse ner till Systembolaget för inköp av obegränsat med öl.

En del har undrat varför personnamnen i denna bloggen ibland är skrivna i fet stil. Det gör jag för att jag tycker det ser bra ut helt enkelt. Dock blir ett namn bara fett en gång per inlägg oavsett om en smeknamnsform eller dylikt används senare i inlägget. Nu vet ni!

En tanke på ett nytt bloggprojekt har väckts i mitt huvud. Det är än så länge bara en tanke men jag tror att det skulle kunna bli riktigt bra. Denna bloggen kommer absolut att finnas kvar i vilket fall som helst. Det andra projektet är än så länge bara lite funderingar...Och ska det bli verklighet behöver jag lite hjälp!
Jag återkommer i ämnet en annan gång.

Jag skapade väl ingen magi direkt den här gången heller, men jag gjorde ett fåfängt försök...
/~~/




Kommentarer
Postat av: AK

Kanske ingen magi, men du skapade som vanligt en stunds underhållande läsning och det är ändå det viktigaste ur min synpunkt...:-)

2008-03-22 @ 22:03:22
Postat av: YX

Källor hävdar att Carola och Andreas till stor del bara sjöng sina egna låtar, stämmer det?

2008-03-23 @ 09:20:00
Postat av: Nicklas

Slå Martin i Guitar Hero kan inte vara svårt. Vi var i Bowlinghallen igår och Martin var så oövervinnlig att jag trodde att han var riktigt bra. Så jag vågade bara slå vad 200kr.. Men Anna slog han i varje runda, Jag slog han i varje runda och Nathalie slog han i alla rundor utom en. Så tror fan inte kan spela Guitar Hero heller ??

2008-03-23 @ 10:12:51
Postat av: Ante

YX: Jag missade olyckligtvis även reprisen i går och vet faktiskt inte alls vad dom sjöng.

2008-03-23 @ 15:31:48
URL: http://yzerman.blogg.se
Postat av: Ante

Nicklas: Bowling är uppenbarligen inte någon sport som passar vår familj. Till och med jag har vid ett flertal tillfällen spöat honom i just bowling så det säger väl det mesta om hans kapacitet.

2008-03-23 @ 15:33:58
URL: http://yzerman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0