Armskadan- del II

Så har det hänt. Det som vi alla befarade...den fruktansvärda armskadan som  jag ådrog mig sent i höstas har gjort sig påmind igen. Jag började ana oråd när fingret helt plötsligt började värka i söndags kväll för att sedan svullna upp ordentligt igår. När jag sedan vaknade ett par gånger inatt av smärtan insåg jag att det endast fanns två rimliga alternativ. A, ringa mina väninnor på vårdcentralen eller B, amputera själv. Jag valde av ren lathet alternativ A och fick efter ett samtal med en väldigt trevlig dam i vårdcentralens telefonväxel en tid hos min doktor någon timme senare. 
Väl på plats konstaterades att jag har drabbats av en infektion och beordrades till en antibiotika kur på tio dagar samt en ny sjukskrivning som denna gång sträcker sig veckan ut. Om svullnaden går ner och man anser att man har goda chanser att överleva en arbetsdag tidigare än så så går det bra att börja jobba tidigare vilket jag gjorde förra gången det begav sig eftersom hur konstigt det än kan låta så är det SKITTRÅKIGT att gå hemma och glo när alla andra jobbar. Vi får se hur det blir. Jag verkar tåla medicinen ialla fall vilket inte alls är självklart för när jag läste vilka biverkningarna var så var det nästa som så att jag övervägde en amputation ändå.
Om medicinen inte hjälper blir det dock värre, då skall såret ånyo öppnas upp för en lite mer ordentlig koll. Jag tror inte att jag gillar att öppna upp sår.

Jag kan heller inte över på "Guitar Hero" då vänster pekfinger är det finger man i allmänhet använder till att slå på den gröna tangenten med. '

Kalmar FF lyckades inte besegra sina nya ärkerivaler IFK Göteborg trots att man ställde upp med tre bröder Elm i startelvan. Det var synd det men jag antar att det är i serien det gäller. Med en bra start där och med ett någorlunda skadefritt lag så kommer FF alla gånger vara med och slåss i toppen. Dock tror jag inte att det blir så lätt som många av de stora tidningarnas experter gör sken av. Det är i mina ögon en sex-sju lag som kan stå som segrare när det hela är slut.
Jag hoppas ändå att Kalmar klarar det och jag undrar hur Nanne tar beskedet om min armskada...

Såg någon dokumentären om Örnsköldsviks bidrag till NHL. Helt makalöst. Jag har för mig att dom sa att Ö-vik har fostrat 24 NHL-spelare och det är något som är helt fantastiskt. Det är liksom inga dåliga grabbar heller. Peter Forsberg, Marcus Näslund, Samuel Påhlsson,Tobias Enström,Niklas Sundström, Daniel Sedin, Henrik Sedin, Mattias Timander, Andreas Salomonsson och Per Svartvadet för att nämna några. Helt fantastiskt egetligen...

Jag såg att jag var porträtterad i Östra Småland i dag. Mitt under tipsrundan stod "Östran-Anders" även AK kallad, och smög och förevigade det ögonblicket. Mycket kan man säga om mig men vacker när jag går tipsrunda, det är jag inte...

Krya på mig.

/~~/

Kommentarer
Postat av: Simon

Jag har en fråga!

Läste någonstans om ditt snusande! Kommer dock inte ihåg vart.. men där var det något om att lägga pengar i en pott! 50 kr i veckan om jag inte minns helt fel! Gör ni fortfarande de?=)

2008-03-25 @ 20:51:26
Postat av: AK

Ante: Det förklarar saken. Undrade just varför du så desperat försökte gömma ansiktet på bilden. Ungefär som en misstänkt brottsling som inte vill synas på övervakningskamerorna...:-)

PS Det där med armen- erkänn att det bara är för att försöka slippa spela bowling med Viking Line ett tag till, eller hur? :-)

Krya på dig- säg till om du är fikasugen nån dag...det är ju semestervecka för vissa...hehe

2008-03-25 @ 21:31:49
Postat av: Ante

Simon: Japp det är helt korrekt, vi har lagt 50 kr var i veckan sedan den 13 augusti så det börjar bli en del nu. Jag skrev ganska mycket om det där här i bloggen förut så det är säkert här du läst det.

2008-03-25 @ 21:51:14
URL: http://yzerman.blogg.se
Postat av: Ante

AK: Jag skäms inte det minsta över att jag gick den rundan.Kommer med stor sannolikhet att göra om det fler gånger.
Att min svåra armskada skulle vara en ursäkt för att slippa VikingLines bowlingtävling är inte sant. Lasse Frisk har redan fegat ur på grund av husvagnsköp.
Jag hör av mig om jag blir fikasugen!

2008-03-25 @ 21:56:41
URL: http://yzerman.blogg.se
Postat av: Ante

David: Lilla vän, vi gjorde allt vi kunde för att du äntligen skulle få skrapa fram en vinst och gav dig därför betydligt fler lotter än alla andra och lät riktiga proffsskrapare skrapa din hög. Men vad hjälpte det? Inte ens när du själv inte skrapar bidrar du med något till kassan. Titta på Frida till exempel. Hon drog in pengar. Men inte du inte...
Anledningen till att vi inte ville spela Twister var att det i så fall hade varit risk att komma sist, vilket inte finns på kartan när du deltar, så ingen av oss ville förstöra en trevlig kväll med ett nederlag. Fler frågor?

2008-03-26 @ 14:52:47
URL: http://yzerman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0