Värme

Försöker mig på en liten lunchblogg idag då det var ett par dagar sedan jag bloggade sist. Jag lär antagligen inte hinna göra det i kväll heller så därför passar det ganska bra att göra det nu.

I kväll blir det ånyo fotbollsträning på konstgräset och precis som vanligt får man hoppas att det kommer folk. Det är ju trots allt "rätt" skiftvecka detta så det ska väl öppna upp för bra uppslutning i kväll.
Det är trots allt inte så värst många veckor kvar tills det att träningsmatcherna börjar och då bör vi nog vara lite bättre slag än vad som är fallet just nu. Men det är jag helt övertygad om att vi kommer vara. Denna veckan får vi även in två nyförvärv från sydostasien som styrelsen i JIF tror kan tillföra laget en ytterligare dimension. Ska bli spännande att se vad Pettan och Lillen (som deras artistnamn väntas bli) kan göra för oss.

I kväll är det även Champions League på TV med en riktig kanonmatch i Liverpool- Inter på TV6 . Den kommer antagligen att ses av mig ialla fall. Champions League-fotboll brukar vara riktigt underhållande och denna matchen har väl alla möjligheter att bli just det.
Lyssnade på Radio Kronoberg i morse och där intervjuades en grabb som vunnit Lilla Sportspegelns tävling och fick i första pris en resa till Italien för att se Zlatan Ibrahimovics Inter i matchen mot Livorno. Retfullt då att Zlatan inte spelade en enda sekund kan jag tycka.Så tyckte förståss även grabben.

Det verkar som om Foppa ställer in hela säsongen vilket jag tycker känns helt rätt. Varför stressa tillbaka? Nä låt foten läka ordentligt och gör sedan ett helhjärtat försök i Nordamerika nästa säsong, funkar inte det så är det bara att flytta hem till Örnsköldsvik och avsluta karriären där. Eller i Nybro Vikings.

"Guitar Hero" är som jag tidigare nämnt ett helt fantastiskt spel. Jag kör i och för sig bara på den lättaste nivån än så länge men jag tror att man snart är redo att försöka lite högre upp.

I går när jag cyklade hem från jobbet var det säkert 15 grader i solen. Något är nog inte riktigt som det ska. Men jag ger mig fan på att vintern kommer retroaktivt någon gång framåt maj.

Färdigrätt från Familjen Dafgårds belv det middag i dag. Kanske inte den bästa middagen men absolut heller inte den sämsta. man står sig till man kommer hem iallafall vilket är huvudmålet med lunch i min mening.

Nu ska här produceras!
/~~/

Kommentarer
Postat av: PaKkE

Har du fått bilderna?

2008-02-20 @ 07:47:17
Postat av: Ante

PaKke: Nej jag fick inga bilder, vill du göra ett nytt försök?

2008-02-20 @ 15:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0