Varning

Har alldeles nyss sett färdigt på matchen mellan Manchester United och Arsenal och det blev en riktigt underhållande historia tyckte jag. I vilket fall som helst så är det ett perfekt sätt att slå ihjäl några timmar en söndagseftermiddag. Cristiano Ronaldo måste vara världens bästa fotbollsspelare, det bara måste vara så. Wayne Rooney är och begåvad men den mannen måste träna avslut. Han missar alldeles för mycket. Och vad som är konstigt är att Sir Alex Ferguson är så rädd för att byta ut honom att han nästa alltid får spela 90 minuter även när han är dålig.
United kopplade ett järngrepp om ligan nu och jag tror ingenting kan stoppa dom "röda djävlarna" i år.

Vi spelade som många säkert vet men som lika många antagligen skiter högaktningsfullt i, träningsmatch i går mot Kristianopel. För referat från den matchen hänvisas till gårdagens blogg. Vad jag ville komma till är det faktum att Patrik "PaKke" Adolfsson lyckats fånga på bild ett par sekvenser som inte är till min fördel som fotbollsspelare. Jag kan eventuellt ha fastnat lite i en snabb jävels tröja och just detta moment finns förevigat på bild.

IMG_8056.jpg - Alla medel är tillåtna..
 Man kunde kanske ha skött det lite smidigare...
Foto: Patrik Adolfsson


Den snabbe spelaren blev förstås inte glad och undrade:
-" Är du så satans slö din jävla idiot att du måste slita i min tröja för att hänga med???"
- Precis så jävla slö är jag, svarade jag, och det sorgliga är att jag knappt hängde med ändå, tillade jag senare.
Detta retade upp honom ännu mer så det hela höll faktiskt på att sluta med att han blev varnad i stället för mig eftersom domaren hörde vår konversation,men så blev det till slut inte.
Vi tog hand och sedan var vi vänner igen.
Vad som skrämmer mig mest är att mina så kallade tjuvnyp är så pass synliga att en fotograf hinner plocka upp kamerna, zooma in och fotografera mig innan jag ens släppt motståndarens tröja.
Sanningen är faktiskt den att  de situationerna på bilderna inte är någon av dom där jag blev varnad, jag gjorde en ännu värre tröjdragning i andra uppenbarligen eftersom det var den som resulterade i ett gult kort.
Nog om det.


IMG_8095.jpg - Precis alla...
Även här finns det mer att önska...
Foto: Patrik Adolfsson


Har även denna söndag gått korpens tipspromenad som idag slutade med 11 av 12 möjliga rätt. Jag hade fel på något program som  någon gammal president hade lagt grunden till. Jag gillar tipspromenader, där behöver man oftast inte dra folk i deras kläder för att hänga med. Morsan och morfar drog förvisso inte upp något mördande tempo så jag klarade mig alldeles helt utan anmärkning från vare sig domare eller andra irriterade medtävlanden men ändå. Tipspromenader är nog helt enkelt en sport för mig...

... vilket även bowling numera verkar vara. I går kväll sopade jag nämligen banan totalt med följande medtävlande: Peter " Rännan" Fagerström, Crille "Splitten" Lundin, Jojje och Karro. jag dominerade från ruta ett och vann med hela två poäng över "Rännan" Fagerström. Övriga tävlande var så långt ner i listan att jag för deras eget bästa väljer att inte kommentera det här.
Jävligt retfullt att Lasse Franzén redan i slutet av mars yrkade på sommaruppehåll i VikingLines bowlingturnering. Lasse kände sig sliten efter en lång och hård bowlingsäsong bestående av två deltävlingar som han dessutom cyklade till. Jag antar att VikingLine Cup tas upp igen efter sommaren som enligt vikingsloggan antagligen varar till december. Jag som börjat få upp formen!

Jojje och jag har även beställt hela Twin Peaks på DVD. En megabox hittade jag på nätet bestående av samtliga avsnitt från TV-serien samt filmen " Fire Walk With Me" plus massa bonusmaterial. Jag har som tradition att se David Lynch´s mästerverk ialla fall vart tredje år och konstaterar varje gång att Twin Peaks är tidernas bästa program. Föregående år har jag sett alla avsnitt på VHS men eftersom vi nuförtiden har rationaliserat bort videon från TV-rummet och ersatt den med en DVD-spelare så blev jag ju följdaktligen tvungen att införskaffa DVD-boxen också.
Videobandspelaren hamnade emellertid inne i sovrummet i stället så visst hade det gått att titta på videobanden igen men priset var så pass bra på boxen att jag inte kunde låta bli att slå till.

I morgon blir det åter dags för en tripp till Fredriksskans för att se när Kalmar FF förhoppningsvis tvålar till GAIS utav helvete. Elmpojkarna hade som jag tidigare nämnt, vänligheten att bjuda in hela moderklubben på allsvensk fotboll vilket var hyvens gjort.

Nu känner jag att jag måste gå och raka mig, man vill ju inte se ut som en bondlurk när man i morgon ska in till residensstaden Kalmar!
/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0