Mellanfotsben

Detta är andra inlägget för idag och det hör inte till vanligheterna. Förklaringen är ganska enkel. Jag har inte så mycket att göra. Tänkte eventuellt se lite Champions League-fotboll om en stund.

Ganska precis hemkommen från innebandyn där idag min evige innebandy-antagonist Henrik Medin tog tvivelaktiga beslutet att delta. Efter det sedvanliga "klubblotteriet" stod det klart att vi inte skulle spela på samma lag vilket jag undrar om vi någonsin gjort. Vi vann första matchen med 13-11 för att sedan förlora andra klart med typ 10-6 i tredje och avgörande försvann all kraft och vi fick se oss besegrade. Men vad som ändå glädjer är en situation framför vårt mål där deras forward har bollen på kanten och står och letar alternativ. Då hörs ett bröl från någonting som torde vara resultatet av en korsning mellan Eric Lindros, karaktären "Hightower" i filmerna om Polisskolan och en Belgian Blue, nämligen ovan nämnde Medin som heroiskt och graciöst kastar sig in mitt i smeten och lyckas få bladet på bollen och därmed göra ett mycket vackert mål. Men säg den glädje som varar... I samma sekvens finns även undertecknad med och ser hela händelseförloppet. Min första reaktion är att ge Henrik en slashing i läpphöjd men beslutar mig för att istället försöka slå undan bollen. Jag misslyckas kapitalt och mitt klubblad hamnar istället under den framrusande illgärningsmannens fot och ett brak hörs. Den drabbade reser sig upp utan att göra en min och flinar nöjt över sitt mål men på omvägar hörde jag en teori om att ett mellanfotsben antagligen gick av vilken Henke senare bekräftade i duschen. Man kan sammanfatta det med att jag vann på poäng...

Nu är iPoden laddad med en ny Läckberg. "Isprinsessan" blir det i morgon.

I morgon är det också kvartalsinformation. Samtliga vet redan vad som ska sägas: Ni gör ett bra jobb men ni kan bli bättre... samma sak varje kvartalsinfo.
Ett nytt inslag förra gången var dock att man lät en högt uppsatt man stå och snacka en halvtimme om hans jobbarkompisar och följdaktligen internskämt om dom. Väldigt uppskattat bland oss som tjänar 50 000 mindre i månaden och inte alls har den kompetensen att förstå den typen av humor...verkligen.Not.
Hade han jobbat på min avdelning hade han varit den första jag hade bett gå till förrådet för att hämta en synvinkel ett ögonmått och två burkar durkslag...

Har precis ätit fullkornsknäckebröd med jordnötssmör. Det funkade. Det trodde jag inte...

Nu får det bli fotboll på TV
/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Pssst vill du ha ett hett tips du inte hade en aning om...det var bara Anso i systraskaran från Älta som saknades på träningen ikväll...:-)

2007-10-23 @ 22:46:31
Postat av: HM

Ett bra inlägg om innebandyn. Men korsningen skall vara en "sniper med holmströms hårdhet". Mellanfotsbenet kan istället har flyttat upp till knäet...:-)

2007-10-24 @ 14:49:24
Postat av: Ante

Hehe, ja varför inte... Har du ont i knät nu i stället? Jag har sagt det förrut och säger det igen: Ge dig inte på berg när det finns småsten...

2007-10-24 @ 21:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0