Vi satt ett gäng på en strand...

Även denna veckan börjar se sitt slut och i morgon är det måndag igen. Det som kändes så avlägset bara för några dagar sedan. Förmiddagsskift står på schemat nästa vecka, vilket blir lite ovant eftersom det nog är ialla fall ett halvår sedan jag gick skift men har nu lovat att ställa upp på två veckors skiftgång.

I går kväll hade vi avslutnings/nedflyttnings/samkväm/nystarts/trivselbankett på caféet i Broakulla och det var väldigt trevligt. Maten var fantastiskt god och menyn bestod av fläskfilé med potatisgratäng och lite tillbeör. Ett säkert kort med andra ord. Kvällen var som sagt oerhört trevlig och mysig tills det att en illgärningsman ,som av någon anledning fått för sig att han var trubadur, gick loss på den lilla scenen. Mannen som var av sydeuropeiskt ursprung ska enligt vissa källor ha frågar cafépersonalen om han möjligen skulle kunna få spela där under kvällen då han ville bli trubadur och behövde träning. Personalen tackade uppenbarligen ja till hans invit och han rev i gång med Eagles-klassikern "Hotel California" Och det hela kändes faktiskt ganska lovande, han var med andra ord inte så dålig. Sedan gick det utför. Den sydeuropeiska mannen började efter någon timme bakom micken se in i helvetes full ut. Och det var en korrekt iakttagelse för efter ytterligare någon halvtimme stod samme man med gitarren i högsta hugg och skulle dra den i en stol som stod intill. Stefan lyckades att lugna ner honom (Stefan och Patrik Nordström bjöd för övrigt på kvällens mest bejublade dansnummer när dom svängde sina lurviga till tonerna av någon Nirvana-låt). Efter det tyckte trubaduren att det var dags för önskelåtar och Lundegårdh gick fram för att önska. Kommer inte ihåg exakt vad det var för låt men trubaduren blev i vilket fall som helst arg någon gång i andra versen då han inte kom i håg texten. Det kan falla sig ganska naturligt att man känner ett visst mått av besvikelse på sig själv om man glömmer bort en text men det märkliga i denna vreden var att den riktades mot Lundegårdh. Låtönskaren. Jag vet inte om Magnus själv märkte detta men jag kunde inte låta bli att uppmärksamma det hela. Efter det bestämde vi oss för att ta kvällen och innan klockan var 23.00 i går kväll så sov jag som en stock. Så jag har med andra ord grundlurat min kropp på en bakfylla idag...
Vill ändå passa på att tacka för en mycket trevlig kväll!

På tisdag ska jag göra min första inomhusträning för säsongen. Ska bli kul att se vad man går för.

Har skrivit ut massa nya gitarrlåtar, bland annat mycket med Björn Rosenström så jag har suttit och spelat gitarr någon timme nu. Kanske var det så att jag trots allt blev inspirerad igår kväll. Nä ,jag hade antagligen inte gjort det bättre själv men jag hade ialla fall inte varit sjöfull...

Peter Albinsson vann 100 000 på triss-skrapet i TV4s nyhetsmorgon i morse. Det är ju ett helt OK sätt att böja söndagen med. Grattis!

/~~/

Kommentarer
Postat av: PakKe

Kan bara meddela att ovan nämde trubadur låg å simmade bland kafeéts stolar och bord när festen avslutades kl 2230. Han var riiiktigt jävla full :-)
ja herregud...
Det skulle vara kul att få ta del av bilder som togs på efterfesten i Hägerhult

2007-11-26 @ 08:23:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0