Cider

Dagen efter en tipsfest brukar vanligtvis inte gå till historien som någon av de bättre men denna dag har potential att i alla fall bli bättre än vanligt då bakfyllan än så länge lyser med sin frånvaro.

Festen var alla tiders och ölet flödade. Maten på Harry´s  var fantastisk även denna gång  trots att dom försökte blåsa oss på 500 kr på notan genom att sätta upp två extramenyer där. Så fulla var vi inte.Då.
När det senare var dags för bowling så kändes ganska tidigt att ingen av oss kunde utgöra något större hot mot banrekordet och det blev fan inte lättare när en kanontjej med ultrakort kjol bowlade på banan bredvid.Jag vet inte med er men har man att välja på att titta på när en boll rullar mot 10 vita käglor eller på ovan nämnda dam så blir valet ofta det senare alternativet.

Vaknade som sagt i morse utan större men efter gårdagen och efter en stunds övertalning fick Johanna mig att cykla ner till systemet och fylla förrådet inför vår nedflyttningsbankett med JIF i kväll. Väl där så sprang jag på min svurne innebandyfiende Henrik Medin.
Henke, att kunna hela systemets cidersortiment utantill är allt annat än manligt...Män dicker öl eller sprit. Inte cider. Aldrig cider.
Henkes bror Niklas och hans Anna blev för övrigt föräldrar i veckan till en liten flicka. Grattis!

I bussen hem inatt språkade jag mycket med en finne som hette Jussi tror jag och jag körde hela min finska repertoar vilken består av följande klassiska fraser: Maitosukula, ei sa peitää och moi moi mukulat. Min nye vän var antagligen inte så impad men jag själv anser mig mer eller mindre behärska våra blåvita grannars språk till fullo.
På tal om språk så kan jag en fullständigt livsviktigt fras på ganska många olika språk:
Do not cover
Ei sa peitää
Nie Przykyvac
Non copier absolut amente
Nes pas couvrier
Må ikke tilldekkes
Nicht zudecken
Finns det fler??

Nu ger jag upp för denna gång
/~~/

Kommentarer
Postat av: Lasse Lassén

Nybro måste gjort en bra match, förlorade bara med 2-4 och nu är de på rätt sida sträcket. Hurra Hurra!

2007-11-24 @ 14:09:55
Postat av: Ante

Nu njuter du va...Du är en ond man

2007-11-24 @ 15:03:36
Postat av: Ante

Lasse förresten... Vem av dina döttrar hjälpte dig att skriva kommentaren. Hade gjort det själv hade du varit tvungen att ta kompledigt måndag tisdag...

2007-11-24 @ 15:15:32
Postat av: HM

På tal om cider jag var inte ensam om att kunna cidersortimentet. Men är man som jag genom trevlig, så ser man till att det finns damdricka när det kommer damer på en förfest. Ni dricker ju gravöl ikväll?

2007-11-24 @ 15:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0