Tacos och EM-kval

Jag trodde det skulle gå vägen men det gjorde det verkligen inte. 5-2 hemma mot Florida och slutspelet kan vara slut innan det ens har börjat. Väldigt väldigt tung förlust. Nu ligger 7 lag inom fyra poäng kring strecket.
Jag tänker itne orda mer om den matchen för jag blir bara förbannad. Nu gäller det att slipa skrillorna tills på fredag då Carolina som är i exakt samma sits tar emot i sin borg

Såg den mycket underhållande HV- MoDo i går kväll. HV vann rättvist efter många om och men. Det bästa var Per Mårts minspel när hans "superstar" Jan Hrdina åkte ut i slutminuten och dessutom drog på sig matchstraff. Jag hade inte viljat vara Hrdina efter den matchen. Egentligen inte någon anna gång heller för den delen.

Har inte så mycket tid kvar på rasten så jag får snart ta och runda av och avsluta. Ska tillägga att jag hade skrivit ett riktigt långt inlägg men sen kom jag åt någon jävla knapp så det försvann. Det är andra gången det händer mig.

I kväll blir det nog tacos och EM-kval på 49an. Trevligt och skönt att tänka på lite annan idrott än NHL efter nattans debacle.

Fantastiskt väder även idag och relativt lungt på jobbet så jag har planer på att nalla lite i komp-banken och sticka tidigt.Skulle vara skönt.

Skönaste grejen i NHL inatt var att Phoenix Josh Gratton fick 10 minuter för "Abuse of officials"+10 min Misconduct och 10 minuter Game Misconduct och följdaktligen matchstraff efter att han sagt något till domaren. Undrar vad i helvete han sa för något? Det måste varit något helt enormt

Nu ska jag arbeta

/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Tror dig inte.
Är säker på att du skulle vilja vara i Hrdinas kläder varje gång han kvitterar ut sin månadslön...:-)

Heja Sverige!!!

2007-03-28 @ 19:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0