NHL-hockey

Tjena!
Jag är en industriarbetare från sydsverige med ett enormt NHL-intresse och jag tänkte skriva av mig lite om dels det och dels lite annat.

Det är ju den sista delen av grundserien innan slutspelet drar igång och det är ordentligt jämt i åtminstone Eastern, med just nu Toronto, Rangers, Montreal och fjolårets SC-vinnare Carolina precis runt strecket och Islanders och Tampa på lite fastare mark precis ovan.

I Western ser det ut som att Colorado är på väg att missa slutspelet för första gången på typ 1000 år men jag tror att dom tar sig samman och fixar det, dom har i dagsläget åtta poäng upp till Minnesota Wild och 11 upp till Dallas och Calgary.

Från nattens omgång noterar jag att Tampas center Vinny Lecavalier satte nytt klubbrekord. I matchen mot Vancouver, i Vancouver, satte han sitt 43:e mål för säsongen och gick därmed förbi Brian Bradleys rekordnotering från 92/93 på 42 baljor.

Noterar även att Johnny Odåga (Oduya) fick en assistpoäng, hans sjunde totalt. Har alltid gillat Oduya. Han har bevisat gång på gång att han är en riktigt duktig back.

I övrigt fanns en hel del svenska poäng men jag tänker inte gå in på det nu.

Har inte Sidney Crosby stått still på 98 poäng jävligt länge nu? Han avgör ju match på match för Pens men det är ju alltid under straffläggningarna han gör det och kan därmed inte tillgodoräkna sig den poängen han får får dom avgörande målen. Jag hoppades lite att han skulle hamna uppemot 150 poäng  denna  säsongen men det kommer han inte att göra. NHL hade behövt att någon kom upp till dom platåerna igen.

Nu börjar min lunchrast att ta slut så nu är det bara att börja slita igen. Lunchen idag bestod för övrigt av pulvermos och fiskpinnar. Det är väl sådär men man blir mätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0