Andra kvällsveckan i rad

Åter måndag förmiddag och åter igen sitter man och väntar på att arbetsveckan ska inledas. Klockan 13.24 i dag ska jag infinna mig inom WWWs (Fd Flygts) stängsel och där ska jag hålla mig tills 22.30 i kväll. Det är andra kvällsveckan i rad för mig. Blev tvungna att byta skift av någon anledning så det är bara att acceptera.
Är precis hemkommen efter en som alltid fantastisk frukost på Emmagården. Gjorde även ett kortare stopp på Apoteket för inhandling av allergitabletter. Mina ögon kliar en del och jag var tydligen inte den enda med allergiska bekymmer i dessa dagar enligt damen i kassan.

Jag tittade på Raskens i går. Jag hade nästan glömt hur bra det progammet är. " Jag kan slåss med dig i åtta dar utan att ta av mig västen". Underbart!

I helgen var vi och firade Lindas 25års-dag i Johannes föräldrars stuga utanför Borgholm. Mycket trevligt ver det. Jättegod mat och jättefint väder.
Johannes far Sölve hade förberett diverse lekar där en gick ut på att man fick två ballonger fastbundna kring anklarna och sedan skulle man sparka sönder varandras. På minde lite om fotboll så därför behövs det väl knappast nämnas vilka som möttes i final. Festens två enda JIFare förstås. Vem som vann finalen är helt ointressant dock.

I går tog EIS damer sin första seger för säsongen och dom gjorde det helt välförtjänt. Riktigt bra spelade dom och EIS landslagslirare Sanna Svensson visade vägen med två fina mål.

På torsdag spelar vi något av en ödesmatch hemma mot Bäckebo. En match som vi nästan måste vinna om vi vill spela i femman nästa år. Till den matchen räknar vi med att dom flesta är tillbaka från resor,skolavslutningar, avstängningar och allt annat som har hindrat oss tidigare. Hörde även rykten om att det skulle bli någon form av fest på fredag kväll. Det skulle jag uppskatta. Skulle vara bra i fall någon ville bekräfta det.

I morgon spelar FF hemma mot Helsingborg. Det hade ju varit alldeles fantastiskt om man hade kunna fått se den live. Men som sagt så stoppar kvällskiftet även dom planerna. Lasse Granquist på radion får hålla mig uppdaterad istället. Sportradion är kvällens höjdpunkt. Om det så bara spelas en handbollsmatch i division ett så lyckas dom ändå få det till underhållande radio när man går i gruvan och svettas.

/~~/


Kommentarer
Postat av: PaKkE

Jajamensann, det är bowling på fredag. Jag fick det bekräftat av El Presidente idag på fm :-) Ha det så gott i gruvan!

2007-06-11 @ 15:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0