Arbete

Nyss hemkommen från ett kort gästspel på min arbetsplats på Mixerverkstaden. Lovade i ett svagt ögonblick innan semestern att jag kunde ställa upp och jobba en dag på semestern och idag var det den dagen. Min uppgift var att hjälpa sommarjobbarna med sådant som gått åt helvete tidigare under sommaren men som tur var så hade inte speciellt mycket strulat så jag kom undan med ett par timmars truckkörning och lite annat småpyssel.

Det är fortfarande precis lika skönt att vara hemma trots att det antagligen har kommit mer regn här den sista kvarten än vad det gjort på Rhodos sen 1974..

Passade på att inta en snabblunch i personalmatsalen på Flygt. Idag serverades en panerad fläskkotlett med kokt potatis och kokta grönsaker. Det var precis vad jag behövde efter en veckas pommes-diet.
Ikväll ryktas det om att det blir middag i Broakulla och det är alltid uppskattat!

I morgon ska jag träna fotboll har jag tänkt mig. Jag kan väl erkänna att antalet löpsteg jag tagit under semestern inte överstiger antalet ölburkar i ett sexpack (sex stycken alltså, Martin). Likväl ska det bli väldigt skoj att komma igång igen och även om det är frivillig träning i morgon så hoppas jag att många kommer.

Är lite besviken på att KFF torskade igår. Spelet hade dom tydligen haft men det gäller att sätta dit bollen också. Nu väntar litte ,på pappret, tuffare matcher men det är ju just i sådana matcher som Kalmar brukar vara som bäst.

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0