Mellandagsrea

Idag har jag varit på mellandagsrea i Kalmar. Jag kan knappt beskriva hur otroligt mycket folk som trängdes kring extraprisvarorna. Men värst var nog ändå att hitta parkering. Vi letade säkert i en halvtimme för att till sist hitta en plats som låg närmre Borgholm än Kalmar centrum kändes det som.

Mellandagsrean infaller precis som ni alla fattar i mellandagarna. Den 27 december även den en mellandag men också dagen då jag och min kära sambo träffades för fyra år sedan vilket allt som oftast innebär att vi är arga på varann denna dag eftersom vi alltid är på mellandagsrea och jag inte tillhör den kategori människor som ser shopping som den ultimata jubileumssysselsättningen.
Jag får svår hemlängtan så fort mina 43:or kliver , ett par steg efter Johannas 37:or vill säga, in på Gina Tricot eller H&M så därför kan det bli en lättare atomvinter mellan mig och min sambo när vi firar jubileum.
I vilket fall som helst så hoppas jag att det blir många mellandagsreor/jubileum till...

Spelade lite fotboll i kväll också med ett för mig nytt gäng bestående av spelare från EIS-dam och fd tränare för EIS-dam plus lite andra handplockade spelare. Oerhört trivsamt var det och efter många om och men lyckades vi till slut besegra våra motståndare som endast bestod av damer.

I morgon bär det av till Victoriahallen igen för att se vad de nytända Vikingarna kan åstadkomma mot AIK. Jag tror på tre ny friska pinnar och hoppas på en bra match. Och en chaufför. Jag tänkte nämligen ta en bärs eller två på vägen dit om chaufförsfrågan löser sig. Får höra med Frasse Larzén hur han har tänkt ta sig dit...

Jävlar vad folk det var på Amigo i på juldagen. Faktiskt riktigt trevligt och ganska oväntat slapp man träkepsen större delen av annandagen trots efterfest.

Jag undrar hur det är med min armskada förresten. Fortfarande halvtaskig känsel och usel rörlighet plus att något hårt, väldigt diffust sitter inne i fingret och jag tror att det är den grejen som är roten till allt ont. Jag börjar inse att jag snart återigen måste besöka mina väninnor på vårdcentralen för att se vad dom har att säga i frågan.

Hittade en kavaj i dag på rean. Sänkt med 70%. Det är rea det!

Nu orkar jag inte mer...
/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Nejnej, Jojjes match idag går i sporthallen inte i Victoriahallen, det är först nästa fredag man ska dit...:-)

2007-12-28 @ 13:38:23
Postat av: HM

Jag hoppas att vi ses ikväll på innebandyn.

2007-12-28 @ 13:51:20
Postat av: Pappa

Grattis till utmärkelsen ! Vi ses ikväll /pappa

2007-12-28 @ 15:29:09
Postat av: Ante

HM: Visst syns vi, om du ska till Victoriahallen vill säga... Nä, lite synd att jag missar innebandyn i kväll. Hade varit ett nöje att få snurra upp dig igen!

2007-12-28 @ 16:22:26
URL: http://www.yzerman.blogg.se
Postat av: Ante

Pappa: Tack ska du ha!

2007-12-28 @ 16:23:08
URL: http://www.yzerman.blogg.se
Postat av: Ante

AK: Jag har fått fritt...

2007-12-28 @ 16:23:54
URL: http://www.yzerman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0