Threesome

Ny vecka, nya möjligheter.
Måndag igen, det är måndag väldigt ofta nu för tiden tycker jag.Har precis varit och ätit spaghetti med köttfärssås i matsalen och sitter nu och smuttar på en kopp kaffe.
Helgen har varit bedrägligt lugn men samtidigt jätteskön. I lördags så blev det bara några filmer och sedan tidigt i säng på söndagen blev det fotboll nästan hela dagen. Svennis mår nog ganska OK idag skulle jag tro.

I kväll blir det en light-träning eftersom dels att vi spelar i morgon och dels att många vill se derbyt mellan LBK och EIS som jag hoppas och tror att de röda vinner.
I morgon åker vi till Trekanten för att göra vårt absolut yttersta för att få med oss tre poäng därifrån. Jag är helt övertygad om att vi fixar det.

AVVÄNJNINGEN DAG 8

Har gjort stora framsteg i helgen i detta ämne. I fredags kväll bestämde jag mig för att prova lördagen utan nikotinplåster vilket gick så fanstastiskt bra att jag fortfarande i skrivande stund inte har satt på mig något. Jag har itne fått i mig någon form av nikotin sedan i lördags eftermiddag då jag tog en tablett. Är mäkta stolt över detta ska ni veta!
Dock blir sömnen lite lidande. Man vaknar upp ofta på nätterna och är allmänt förvirrad, mycket mer än vanligt alltså.
Kändes bra igår när klockan slog 23.08 för då hade jag klarat första veckan.Mycket enklare än vad jag trodde faktiskt. Men jag misstänker att det kommer ett fruktansvärt sug efter snus snart. Det måste det göra för annars är jag inte det minsta orolig...

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0