I morgon börjar det...

Nu är det bara några timmar kvar sedan ska man igång och jobba igen. Känns lite surt just nu men jag vet av erfarenhet att efter ett par dagar så är man inne i det igen. Vad som är värre är ju det där med snuset. Jag har varit och handlat diverse hjälpmedel på apoteket för 470 spänn så då måste dom fan vara bra.

Igår var det tänkt att vi skulle på kräftskiva i Broakulla men så blev aldrig fallet. Vi gick in till Peter och Karro vid sjutiden istället för att lite senare på kvällen hamna nere hos Sofie och Henke på deras andra 55års kalas. Båda festerna var vansinnigt trevliga.
Idag har man ändå varit relativt pigg tycker jag. Vi var borta hos mina kusiner och käkade lite lunch för att sedan slå ihjäl eftermiddagen på soffan framför Premier League-fotbollen.

Kalmar fick sig en ordentlig smäll igår.Jag såg matchen på TV och är besviken på vad jag såg. Den nye brassen gjorde i ärlighetens namn inte mycket rätt så jag hoppas att den andra brassen är bättre.
5-0 på hemmaplan är aldrig OK vilka man än möter. Tungt.

Nu ska jag gå och duscha tror jag för det är kvavt så in i helvete just nu.
/~~/ 


Kommentarer
Postat av: Crizze

Ante för tusan, du måste ju meddela hur det går med drogavvänjningen. Vilka syner och halucinationer har du sett nu under första dagen?

2007-08-13 @ 22:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0