Lösningar

Det kan ha löst sig. Nä, inte finanskrisen och inte heller Tampa Bays backkris. Långt viktigare än så. Vi kommer antagligen att ta oss till Halmstad på söndag trots att supporterbussarna från Kalmar inte kunde stanna och plocka upp folk från vår kommun. Nu har Broakulla Samhällsförening tagit tag i saken själva och hyrt minibussar på macken så nu kommer vi till Halmstad ändå. Tyvärr inte så många som det från början var tänkt men jag tror att det blir två busslaster med forsare i alla fall. Det är ett alldeles för klassiskt ögonblick för att låta det passera förbi på TV så folk har jobbat hårt för att lösa detta och nu är det nog löst ovhd et betyder att Johannes, Linda,Barbro, Johanna och jag,familjen Wellrup med flera kommer att vara på plats trots allt. Bra jobbat ni som har fixat detta!

Jag var och träningsmatchade i går mot Franzén. Jag kom tvåa efter att Franzén spelat aningen mer stabilt än mig och därmed vann denna träningsmatch helt rättvist. Vi hann tre rundor och slutresultatet blev 422-405 i Franzéns favör och därmed åkte jag på att betala kalaset. Nu inväntar vi bara VikingBowlingens tredje deltävling som spelas nästa torsdag mellan 17.00-19.00 i Emmabodas bowlinghall. Förra gången slog vi publik rekord med en (1) åskådare, Kent Strandberg. För att räknas som åskådare i den officiella statistiken så måste du vara en person som inte är där för att hämta någon i gänget samt får du inte vara dittvingad. Det finns regler för allt i denna eminenta tävling som antagligen kommer att bli stentuff nästa helg. Även Frisk träningsmatchade mot sin grabb, Linus, och gjorde det långt mycket bättre än vad som har varit fallet den senaste tiden och därför tror jag att det kommer bli stentufft om poängen på torsdag.

Idag är jag ledig från jobbet eftersom vi inte har material. Oroväckande utav bara fan säger jag. Kommer antagligen också att vara ledig på måndag vilket säkert kan vara skönt om det blir så att KFF vinner SM-guldet på söndag vilket dom med största sannolikhet gör. Jag drömde i natt att det blev 2-0 till Kalmar i den matchen och det är ett resultat jag gärna ser i verkligheten också.

Ikväll börjar Jul-Kul-Cup. Denna klassiker som var det största som fanns under året när man var emellan 12-17 år. Dels för att man spelade i turneringen själv då men långt mycket viktigare, man satt och tittade på alla andra lag hela dygnet även om jag är tveksam till att det spelades natturneringar i början och mitten av 90-talet? Någon som vet. Det kanske bara var så att jag inte fick vara ute så länge, det låter mer sannolikt.
I vilket fall som helst så kommer jag aldrig glömma när jag precis hade fått moped och skulle köra upp till Jul-Kul och körde utanför sporthallstrappan för att hitta en undanskymd plats att ställa moppen på då ett damlag i f-17 klassen kan jag tänka mig anlände och gick mot trappan samtidigt som jag hittar den enda jävla isfläcken som Moder Natur hade skapat denna novembermorgon och givetvis kör jag omkull nåt så in i helvete och skrapade upp både knän och armbågar. Dock visade jag inga tecken på smärta inför damlaget utan reste mopeden upp ledde den till baksidan, ville väldigt gärna skrika könsord högt, men beslutade mig istället för att köra hem med blodiga knän och ett stukat självförtroende.
Moder Natur kan var en jävla subba ibland.

Spelade in matchen mellan Ottawa Senators och Philadelphia Flyers inatt. 4-1 till Sens i en underhållande historia. Jag undrar om folk i Sverige fattar hur jävla stor Daniel Alfredsson faktiskt är i Kanada. Jag tror inte det. Han gjorde i alla fall en formidabel insats inattens match och noterade två målgivande passningar, där en gick till rookien Winchester som på göteborgarens pass stötte in sitt första NHL-mål i karriären. Stort.
Lightning förlorade tyvärr i Madison Square Garden mot popsnörelaget NY Rangers. Henrik Lundqvist och hans lag har något stort på gång och det grundar jag inte bara på att man utan större bekymmer slog ett formstarkt Tampa med 5-2, utan mer på det faktum att man har öppnat säsongen oerhört respektingivande och kommer nog att bli och räkna med i vårens slutspel.

Jag kommer nog säkert att gå upp en liten sväng till Jul-Kul ikväll. Johanna står i kiosken så då kan jag ju, som den toffel jag är, också gå dit. Men jag kommer nog inte att stå så mycket i kiosken utan mer inne i själva hallen.

Jag skrev ju för ett tag sedan att det är konstigt varför låshaken i ett cykellås av den varianten som är monterat direkt på cykeln nästan alltid träffar en eker när man ska låsa sin cykel. Sen jag skrev det har jag träffat ekrajävlarna varenda gång. Helt otroligt.
Moder Natur är som sagt ibland en satkärring...

Cesar Santin gör succé i FC Köpenhamn. I går kväll gjorde han mål mot sjävlaste Valencia på Mestallastadion i just Valencia. Det är sannerligen inte dåligt. FCK krigade till sig ett oavgjort resultat i UEFA-cupgruppspelet, 1-1. Jag saknar Santin lite. Vilken fantastisk spelare det var. Och är.

Jag hade också blivit lika förvånad som tjejen i denna länk.

För övrigt har jag hört rykten om att folk i laget inte längre använder bilden av Marcus Rubin i stålmannenkalsonger när det börjar hetta till för att på så sätt undvika det problem som Magnus Uggla så skickligt beskrev i texten till låten 4 sekunder. Därför har jag tagit mitt ansvar och letat upp nya hjälpmedel.

Durex varar lite längre enligt reklamen...



...och man förstår varför.

/~~/






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0