Agenda

Första arbetspasset denna veckan är lagt till handlingarna och väldigt mycket var sig likt från i fredags. Mixrarna som vi monterar monterades på samma vis, kaffet smakade likadant och materialbristen ställde till bekymmer precis som vanligt. En klassisk måndag med andra ord. Mycket tyder på att tisdagen erbjuder en liknande agenda, vi får se.

Vädret idag har annars varit underbart. På lunchrasten hade vi 18 grader och efter maten satte vi oss ut i lä med en kopp av Selectas magigångsättande kaffe. Skönt som tusan var det att sitta där, och det är det som är så farligt med dessa vårdagar. Har man väl satt sig ute i solen är inte motivationen på topp att traska tillbaka in i gruvan. Dock fungerar inte livet som så att man bara kan göra saker man vill hela tiden, utan stundtals (ganska ofta egentligen...) får man bita ihop och göra lite mer omotiverande saker.

Vår kära arbetskamrat Britta förärade oss idag med ett besök. Britta som går hemma på grund av sjukdom hade vänligheten att komma ner och hälsa på och dessutom bjuda på tårta. Det var kul att se dig Britta!


HV71 vann SM-guldet i hockey till slut och det var fullt rättvist. Djurgården var bra, det var dom faktiskt. Men HV71 kändes hela tiden lite vassare och kan därför titulera sig Sveriges bästa hockeylag efter tidernas bästa finalserie som jag aldrig ville skulle ta slut. Jag som inte är någon jättesupporter till något av lagen (HV ligger dock varmast om hjärtat i det valet) hoppades faktiskt att DIF skulle avgöra matchen i sudden death bara av den anledningen att jag ville se en sjunde avgörande match ifrån Jönköping i kväll.

HV71 firar guldet


Johan Davidsson är den bäste svenske hockeyspelaren utanför NHL. Utan konkurrens. Och Teemu Laine är den bäste finnen utanför den ligan.

Kalmar FF gjorde ånyo en svag och märklig insats borta mot GAIS.Visserligen krigade man till sig en poäng efter att Marcel Sacramento gjort 2-2 i matchens sista spark, men annars var det ingen vidare insats av de röda. Petter Wastå bjöd göteborgarna tidigt på ett mål i vad som kan vara det största misstaget jag har sett den annars så stabile målvakten göra. Darryl Smylie kostade på sig lyxen att missa en straff, och hur tusan han har klättrat så högt i straffskyttehierakin kan jag undra lite stillsamt. Marcus Lindberg, som var i landslaget för typ ett år sedan, verkar vara helt utan självförtroende och låg fel mer eller mindre hela tiden kändes det som. Lindberg när han är i form är Kalmars kanske bäste spelare är nu tyvärr bara en skugga av den kapaciteten som han trots allt besitter någonstans.

Är på jakt efter en schysst gräsklippare. Det är inget område man kan så där väldigt mycket på detaljnivå om. Har läst lite sidor på nätet om just gräsklippare och konstaterar att just sådana nog är smidigast att handla över disk...


I kväll blir det kvällsmat i Lindås. Det är alltid smidigt att bli bortbjuden på mat!/~~/

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för ditt fina inlägg Ante. Jag hoppas att tårtan smakade.(du vet ju varifrån dom kom).

2010-04-26 @ 22:59:50
Postat av: Ante

Tårtan var jättegod. Jag vet vart dom kom från!

2010-04-27 @ 16:45:30
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0