Målarfärg

En fullständigt fullbelagd vecka börjar i alla fall arbetsmässigt se sitt slut. Efter väldigt mycket målning i huset så räknar jag med att kvällens strykning blir den sista i trappen. Att måla en trappa är inte det minsta roligt och heller inte så väldigt lätt men som vanligt så uppväger ett positivt resultat den negativa sidan. Har även målat väggar och tak i ett sovrum. Har förstås haft bra hjälp av min far och Jojje, annars hade man nog fått hålla på även nästa vecka.

I går kväll var vi Kalmar för att hämta barnvagn pluss att inhandla lite möblemang till barnrummet som nu ska börjas inredas så smått. Jag är vanligtvis väldigt anti till shopping i allmänhet och i IKEA i synnerhet men i går var det faktiskt väldigt kul att gå där och titta på sakerna. Efter shoppingen så avrundade vi Kalmar-vistelsen med ett besök på O´Learys för att där se Kalmars tuffa bortamatch mot Häcken. O´Learys är mitt nya favoritställe i stan. Förträfflig mat och väldigt bra service och trevlig personal. Jag tycker det är synd att det itne finns någon sportpub i Emmaboda. Jag tror att det skulle kunna bära sig här faktiskt.

Har en dunderförkylning på intågande...

Om en vecka sticker brorsan och jag till Stockholm för att se NHL-premiären mellan Detroit och St.Louis. För en hockeynörd som mig så är detta något jag ser fram emot väldigt mycket. Jag ångrar fortfarande att jag inte tog mig till Prag förra året när Tampa premiärspelade där.
Tampa har förövrigt förstärkt sin trupp bäst av samtliga lag denna säsong och även om hjärtat kanske talar nu, så tror jag att laget har alla möjilgheter att nå riktigt långt. Kanske inte till final, men jag skulle bli besviken om man inte tar sig minst ett par rundot in i slutspelet. Vinner i år tror jag att Washington, Pittsburgh, Detroit eller Vancouver gör men vill passa på att höja ett varningens finger för Anaheim och Chicago som har riktigt bra lag i år.

I morgon eftermiddag kommer jag att göra ett nytt besök på Miljöstationen och denna gång hoppas jag på att jag inte blandar i hopp personalen, det blir lätt pinsamt då.

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0