Yzerman-cupen

Fredag eftermiddag igen och faktum är att det går ohyggligt fort mellan gångerna. Man tycker att det känns lite tjurigt på måndagmorgonen men rätt som det är så är det fredag igen och en oöppnad helg framför sig.

Har använt denna fredagseftermiddagen till att städa efter den senaste veckans målning så nu fullständigt skiner det i vår kåk. Och resultatet efter målning blev utmärkt. Ett sovrum och en trappa är numera omkulörerad. Att måla ett sovrum är förvisso tråkigt, men inte svårt. Att måla en trappa är både svårt och tråkigt, men när man är klar så inser man att det var värt mödan. Nu har jag förvisso själva ledstången i trappan kvar att måla, och den ska bli svart, men det får bli nästa veckas jobb om jag inte går på det i morgon vilket just nu inte känns aktuellt.

Jag är gräsänkling denna kväll då Johanna stuckit till Malmö för att där besöka en bagerimässa och även besöka vår gudson med familj. Hade en stund i dag planer på att gå ner till Bowlinghallen i kväll för att svinga några bägare, men jag känner mig lite småförkyld så det hela kommer att sluta med en bit mat hemma hos mina föräldrar innan jag beger mig hemåt för en whisky i soffan och sedan avslutas nog kvällen med ett parti nätpoker kan jag tänka mig.


I morgon spelar JIF sin sista match fär säsongen. Är personligen inte med, men kommer givetvis att vara där och titta när forsarna ger Flygsfors en match. Dennis ringde i gårkväll och undrade hur min nästa säsong ser ut och jag förklarade som det var att jag inte kommer att deltaga med någon större frekvens då jag fullständigt har tappat suget för fotboll men framför allt för att jag räknar med att ha lite annat att göra under nästa år, och jag prioriterar det långt högre än fotbollen. Jag kommer säkert tillbaka vad det lider, men just nu behöver jag en lång paus från fotbollen för att återfinna motivationen. Självklart kommer jag att finnas med på avslutningsfesten i morgon där jag kommer att överräcka Rasmus Elms bindel till Henrik Ahlström som jag har lovat. Har tyvärr inte hunnit fixa någon tröja, liknande den Pettan fick förra året, men det kan dyka upp en sådan under hösten.

Henke Ahlström har som sagt redan vunnit Yzerman-cupen i stor stil och jag är fullständigt överrens med de som har delat ut poängen denna säsong att Henke Ahlström varit vår genomgående bästa spelare under säsongen och därför med stolthet kan emottaga priset. Det har förvisso kommit in önskemål om att inte dela ut bindeln permanent till Ahlström utan fortsätta med en liknande tävling nästa år. Jag ska gå igenom dessa scenarion med vinnaren och sedan får jag se hur det blir.


Vinnare trots att en omgång återstår blev Henrik Ahslström!



Yzerman-cupen har blivit en jättesuccé och även om jag själv antagligen inte kommer att finnas med så mycket på planen under nästa säsong så kommer jag jobba hårt för att cupen ska leva vidare. För er utomstående som inte vet vad Yzerman-cupen är så är det en tävling jag har bedrivit här på bloggen som går ut på att kora Johansfors IF:s bästa spelare under säsongen. Olika fotbollsprofiler, oftast med JIF-anknytning har under årets matcher fått dela ut poäng till de tre bästa JIF:arna. Tre poäng till den bäste, två till den näst bäste och en till den tredje bäste. Rasmus Elm kontaktade mig precis när tävlingen dragit igång och frågade om jag ville ha en av Kalmar FF:s plusbindlar som han själv tilldelats, och jag tyckte det lät som en bra idé. Bindeln har kommit att pryda den spelare som i matchen innan tilldelats tre poäng och därmed varit bästa JIF:are på plan.
Poängen har förstås sedan räknats i hop och den med flest poäng är den spelare som Johansfors IF:s åskådare tyckt varit bäst under hela säsongen.
Tävlingen har följts med stort intresse och många kul profiler har deltagit i utdelandet av poäng.

Följande har delat ut:
* Rasmus Elm, Sanna Karlsson, Frida Andersson
* Patrik Adolfsson
* David Elm
* Bengt Wellrup
* Jarkko Pekkala
* Daniel "Dala" Fredriksson
* Johanna Sjöndin
* Andreas Klevtun
* Nicke Grozdanovski
* Markku Ahonen
* Ann-Sofie Sjöndin
* Johnny Elm
* Tony Johansson
* Peter Andersson
* Helen Frisk
* Kent "Frallan" Fransson
* Lasse Frisk
* Johannes Medin
* Peter "Panen" Carlsson


- Jag vill förstås tacka er allesammans för ett gott arbete och ett fint bidrag till att öka intresset kring JIF!

I morgon delas alltså de sista poängen ut och inget oväntat sker så kommer jag att dela ut dom själv.

Jag har sett många musikvideor i mina dagar, men Rammsteins senaste tar nog priset. Låt mig säga som sä här, att gillar man erotisk film så uppskattar man även den videon. Jag länkar inte till den utan vill du se den får du leta upp den själv...

Nu får det vara färdigbloggat för nu!

/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0