Söndag

Har precis kommit hem från Victoriahallen där en av de största matcherna denna säsongs just spelats färdigt. Tyvär rinte med önskad utgång eftersom Tingsryd vann matchen mot Nybro med 2-1. Jag kanske är partisk men jag tycker nog att vikingarna var värda minst en poäng i denna holmgång. Nåväl, det blir till att ta en dag fylld av hånleenden och gliringar från Franzén i morgon på jobbet.

Annars har det varit relativt lungt här på bloggen i veckan, som vanligt är det tid, eller rättare sagt brist på den, som är orsaken.

En runda av VikingBowlingen har hunnits med. I torsdags kväll återställdes ordningen när Lasse Frisk ånyo tillträdde sin plats som förlorare och i och med det även också inkasserade sistaplatsen i totalen. Som om inte detta vore nog noterade Frisk alla tiders sämsta resultat när prydliga scoren 76 tillgodoräknades den gode Lasse. En handfull övriga sämstanoteringar tillföll också Lasse men av den enkla anledningen att jag är en vänligt själ så väljer jag att låta bli och nämna övriga mindre smickrande rekord. Vann gjorde Lasse Franzén som precis som jag ordinerade, fick ordning på tjollahoppsasteget och skuttade hem tre poäng före undertecknad som efter en katastrofal inledning likväl lyckades gå om Mange i allra sista rutan och ta hem andraplatsen med fyra poäng tillgodo på Magnus.

Helgen har annars varit väldigt städat, en lugn och gemytlig lottöppning i gårkväll inbringade inga storvinster men för all del en väldigt trevlig kväll och det är på något sätt ändå hela grejen med det där!

Åtvidaberg är återigen klara för Allsvenskan efter 27 år i lägre divisioner och det är alltid kul när klassiska lag får återinrtäde på den stora nationella scenen efter många år i lägre divisioner. Eller, förresten... Öster kan gärna stanna där dom är. Förvisso sex säkra pinnar för FF när de två kamperar i samma serie, men jag tror det svider än mer för Östersupportrarna att lira mot Värnamo och Lindome än det gör att förlora mot KFF. NU har förvisso Öster en ganska god chans att ta sig upp i Superettan igen, antingen via direktplatsen som just nu innehas av Skövde som har en poäng mer än ÖIF, eller vi kvalplatsen som Öster just nu har med tre poäng till godo på Sleipner.

Nu TV.

/~~/

Kommentarer
Postat av: Tappen

Som alla vet kommer Kff att spela i div 2 lagom tills ny arenan är klar:) Ett Taif som gick på halvfart vann en mkt dålig ishockeymatch... det tyder på styrka!

2009-10-20 @ 10:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0