Mario Kart

Även denna vecka pinnar på i raketfart och nu börjar det så smått dra ihop sig mot förlossning. Mindre än tre veckor kvar till beräknat förlossningsdatum nu och det är inte utan att det börjar kännas lite (läs mycket) pirrigt. Sista delen i föräldragruppen har avhandlats denna eftermiddag och med diverse nya kunskaper i bagaget så är det nu bara att vänta in den stora dagen.

Annars är det ganska lungt tycker jag. Spelade innbandy igårkväll i Flygthallen och min ständige kombatant Henke Medin deltog. Denna gång hamnade vi inte på samma lag vilket gjorde att duellerna blev många. Tyvärr får jag nog ge honom segern då hans lag vann kvällens samtliga matcher, förstås bara på tur, samt att han målmässigt hängde in säkert dubbelt så många som jag. Men det är klart att det är fan inte svårt att näta om man tre meter bakom mål slänger in bollen och den likväl trillar in...

Har käkat schnitzel på Lindås Pizzeria idag. Det är ett nytt stående inslag i vårt middagsgängs vardag att på onsdagar bege oss till Lindås city för att där, mitt ibland höghusen inta onsdagens lunch som varannan vecka är schnitzel och varannan vecka är raggmunkar. Att Franzén hotar oss med både det ena och det andra om vi inte följer med honom dit är en bidragande orsak till att vi hamnar där varje onsdag. Att dom har helt OK käk är en annan. Förvisso inte Emmagårdenklass, men nästan
!



Satt  i går kväll och tittade på Barcelona mot Rubin Kazan i Champions League. Ryssarna vann matchen lite överraskande med 2-1 och mångas tips gick nog käpprätt åt helvete. Zlatan, som var riktigt bra igår, gjorde Barcas enda mål och hade bud på flera. Zlatan behöver för övrigt väldigt många målchanser för att göra mål slog det mig och det är väl kanske inget jättebra attribut för en guldskoaspirant, men karlsatan skapar också en farlighet mer eller mindre varje gång han har bollen och det är nog mer där hans styrka ligger.

Tre veckor är sannerligen inte mycket tid...


På fredag kommer det att bli en tur till Karlskrona för att med familjen fira farsan som på lördag når den aktningsvärda åldern av 52. Vi kommer att fira detta med att käka middag på utmärkta fonduerestaurangen 2 rum & kök. Jag har nämnt det förr, och säger det igen: Jag älskar ställen där man får äta hur mycket man vill... Det är inte många kronor dom går plus på undertecknad vill jag lova.

Noterar att Bodabruks stolthet Daniel Ahonen har spelat till sig en plats i Kalmar FF:s spetsgrupp kommande säsong och det är bara att lyfta på hatten och gratulera Daniel till detta och framför allt önskar jag honom lycka till!

I kväll blir det antagligen Champions League på TV, varvat med ett par tappra försök att slå Sjöndin i Mario Kart på N64 vilket är lättare sagt än gjort. Men i går tog jag ett par fina skalper när jag med karaktären Yoshi mer eller mindre krossade Johanna, som brukar spela med prinsessan Peach. Med kross menar jag att jag vann i alla fall ett race och det är ett steg i rätt riktning.



Jag har för övrigt inte blivit ebjuden någon plats i spetsgruppen kommande säsong, men Nanne ringer nog snart.

Nybro har tuff bortamatch i Kristianstad i kväll. Efter den tunga förlusten mot TAIF i söndags känns det som om en vinst är nödvändig.

Nu ska jag surfa runt och göra min dagliga koll på alla de bloggar jag följer.

/~~/




Kommentarer
Postat av: Anna

Helt förståeligt om ni börjar bli nervösa. Se bara till att ha ordentligt med mat/dricka/godis med dig och en bra bok så klarar du dig :) Och hoppas inte du/ni har lyssnat för mkt på oss gnälliga omföderskor, SÅ ont gör det inte :) Tycker det har varit mest gnäll i gruppen faktiskt, men som sagt lyssna inte på det! :)

2009-10-21 @ 20:29:37
URL: http://alexandersliv.blogg.se/
Postat av: Martin P

Tjena Ante!



Hoppas allt är bra med dig, trots The Bolts två tunga förluster mot Ottawa och Pittsburgh. Angående något helt annat dock - Vet du om någon i JIF kör från Kalmar till träningar/matcher?

Har lite funderingar på att skriva på för er nu när Boda är nedlagt, men brist på bil gör det något svårt:)



I värsta fall kan det iofs bli tåg till E-boda.

2009-10-22 @ 09:17:02
Postat av: Anso

Martin P: Eller så finns det ju rätt så många hus/lägenheter lediga i Johansfors. Så det ska nog lösa sig, ska du se...

2009-10-22 @ 11:57:27
Postat av: Jojje

Du är kass på Mario Kart, det har jag alltid sagt!

2009-10-22 @ 14:02:14
Postat av: Martin P

Anso: Haha. Fresta nu inte Sanna! Det får räcka med att jag accepterade en flytt från Malmö till Kalmar:)

2009-10-22 @ 14:30:23
Postat av: Ante

Martin P: Tjenare! Ja, du Lightning har verkligen blandat och gett under inledningen. Vissa matcher har varit riktigt bra, medans lite för många har varit usla. 1-7 i arslet mot Sens är inget kul resultat... Vad kul att du är sugen på JIF, du är varmt välkommen och kommer definitivt att trivas där, tyvärr kommer inte jag själv att spela så väldans mycket. Ingen från Kalmar som jag kan komma på kör, men Charlie åker ifrån Nybro, det är det närmsta jag kan komma!



Ha det bra!

2009-10-22 @ 20:43:01
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0