Andra deltävlingen

I kväll spelas årets andra deltävling i VikingBowlingen och stämningen här på jobbet är hetsk. Glåporden duggar tätt i försöken att knäcka de svagare motståndarna. Franzén som kom sist så in i helvete när det senast begav sig måste som sagt fila formen och komma in till tävlingen på bästa spelhumör. Fjolårets totalsegrare Mange Macka  ligger och slumrar lite i vassen som en speedad huggsnok som bara väntar på att hugga och segla förbi täten. Frisk ligger tvåa, till mångas förvåning ska tilläggas, och ska enligt egen utsago "utan större problem i kväll plocka in tre pinnar". Personligen leder jag (förstås) tävlingen med största möjliga marginal efter en omgång och min plan är att fortsätta i ledningen även efter denna kväll.

Var på hockey i går i Nybro där ett trött men fullständigt överlägset Nybro Vikings körde över ett ännu tröttare Mörrum som definitivt må vara ett av de sämsta lag som beträtt Victoriahallens is sedan man uppfann vattet. Nu väntar troligtvis tuffare motstånd när seriesuveränen TAIF kommer på besök på söndag. Årets match kanske?

Sverige passade på att tacka av kapten Lagerbäck med en säker seger mot Albanien med 4-1 på Råsunda i går kväll. En värdig avslutning på en lyckade sejour i landslaget för Lagerbäck.

Nu jobba

/~~/

Kommentarer
Postat av: Martin

Hyfsad straff av en 9 åring.



http://www.youtube.com/watch?v=u71EO6BoLZA&feature=player_embedded#

2009-10-16 @ 17:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0