Brons

Nu är det dags att lägga debaclet i Viessefjärdamatchen bakom oss och ta nya tag inför uppgiften i morgon. Alsjöholm borta står på schemat och det är sannerligen ingen enkel uppgift. Vi måste verkligen vara på tårna om vi ska få med oss några poäng därifrån. De senaste två matcherna har varit lite loja från vårt håll så i morgon är en utmärkt dag att ändra på det.

Alsjöholm är dock för evigt mest i hågkomna för att dom erbjuder fotbollsvärldens minsta omklädningsrum till bortalaget.

Skadesituationen är fortfarande ganska diger i JIF. Peter Fagerström och Dennis spelar inte i morgon heller. Adam Wellrup och jag lämnar besked under dagen. Jag ska tejpa foten under träningen i kväll och sedan får vi se hur det känns. Är spelsugen utav bara fan och jag hoppas på att vara med i morgon.

Sverige tog ett välförtjänt VM-brons i hockey efter en bra match i går mot USA. En bronspeng får ändå ses som klart godkänjt med tanke på den ganska "onamnkunniga" trupp som Bengt-Åke ställde på isen. Sett över hela turneringen så var Johnny Oduya och Kenny Jönsson bästa svenskar och bägge två bör ligga bra till inför OS i Vancouver nästa år.

I VM-finalen så bjöd sedan Kanada och Ryssland på turneringens bästa match där ryssarna gick segrande ur striden för andra året i rad. 2-1 slutade finalen i rysk favör och jag gläds med ryssarna även om jag är mer för den kanadensiska hockeytypen.

Alsjöholm i morgon och Örsjö på fredag. Nu gäller det att prestera för samtliga inblandade...

Vann för övrigt bowlinghallens månatliga utlottning av ett bowlingkit bestående av ett eget klot, samt skor och väska. Då reglerna i VikingBowlingen strängeligen förbjuder mig att använda någon annan utrustning än den av bowlinghallen tillhandahållna så vet jag inte hur jag ska få användning av mitt pris. Jag funderar på att sälja det.

Nu ska jag återgå till arbetet.


Kommentarer
Postat av: Scott Stevens

Men om du vann utrustningen av bowlinghallen så är den ju trots allt "av bowlinghallen tillhandahållen.

2009-05-11 @ 22:30:36
Postat av: Ante

Scott Stevens: Du känner inte Lasse Franzén förstår jag...

2009-05-12 @ 12:24:59
URL: http://www.yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0