Cupmatch

Första tävlingsmatchen för året är lagd till handlingarna. Dessväre blev det förlust i smålandscupsmatchen mot KV/Lovers. Slutsiffrorna skrevs till 4-3 för KV spm genomgående var snäppet bättre än oss.
I början av matchen är vi inte alls med och KV kan ganska bekvämt ta ledningen efter en kvart. Dock spelar vi upp oss betydligt under andra halvan av första och kvitterar också genom ett frisparksmål av Peter Andersson. Jag vill inte ta udden av Pettans insats vid frisparken men det skottet borde nog motståndarkeepern eller försvaret fått undan. 1-1 i paus och alla nöjda och glada. I andra sedan så exploderar matchen målmässigt. KV får en straff efter att dom skjutit bollen på Robin Frankssons axel. Mycket oturligt. Straffen förvaltades ursäkert och 2-1 till gästerna var ett faktum.
Efter detta så spelar vi hyfsat igen och får ånyo en frispark i farligt läge. Pettan stegar fram och skjuter ännu en frispark som inte såg otagbar ut men som deras målis fumlar in. 2-2. Strax därefter så missar Axel lite i en utrusning och KV gör 3-2 och nu kändes det ganska osannolikt att vi skulle orka hämta in en gång till. Det gjorde vi emellertid. Adam Wellrup dunkade in 3-3 i efterspelet av en hörna. Delat pott och ett straffavgörande trodde nog många var på tapeten men motståndarna ville annorlunda. Med bara några minuter kvar så tilldöms gästerna en frispark som förvaltades urtjusigt och 4-3 stod sig sedan matchen ut. Vi kämpade på väldigt bra men var helt enkelt lite sämre än motståndarna idag. Extra plus till Peter Andersson, Peter Fagerström och Henke Ahlström.

Har planer på att se Kalmar Supercup-final uppe på Nöjeshuset med en bit mat framför mig. Får se hur det blir med det. Jag tror att Kalmar gör en kanonmatch i eftermiddag och vinner tämligen enkelt mot IFK. Eller i alla fall så hoppas jag på det.  Tunga avbräck dock i KFF som får klara sig utan Rasmus Elm (sjuk), Tobbe Carlsson ( ljumske) Lasse Johansson som har ont i ett lår och Erik Israelsson som är fotskadad. Tunga tapp men det vill till att de som spelar gör det bra och det är jag helt och fullt övertygad om att så blir fallet.

Så till listan.
Tänkte sammanfatta de tidigare positionerna först

25. Henrik Medin
24. David Bergkvist
23. Peter Fagerström
22. Mattias Evestål
21. Dennis Randewall
20. Henrik Fransson
19. Christoffer Pumplun
18. Axel Karlsson
17. David Strand
16. Tobias Dietrichsson


PLATS 15. Fredrik "Fidde" Karlsson.
Lindås BK 1997- 2005 med undantag för några säsonger som Fidde gjorde i EIS.

Fidde spelade vänsterback och var under många av sina aktiva år kommunens kanske bäste på den positionen. Målfarlig för att vara försvarare och grym inomhus kommer jag ihåg. Vänsterfotad och med ett väldigt fint tillslag och helt OK spelsinne. Duktig huvudspelare och orädd. En väldigt bra ytterback kort och gott.
Minns framför allt inomhusturneringarna i slutet på 90-talet och början av 2000-talet då LBK allt som oftast hamnade långt fram tack vara sina offensiva backar, Fidde i allra högsta grad. Han susade fram längs kanten och dammade till bollen med vänstran och så var det mål. Så var det ofta.


Kommentarer
Postat av: Martin

Fidde är förmodligen LBK:s bästa back genom tiderna.

2009-03-22 @ 01:02:27
Postat av: Nicke. G

Snygg design på din sida.. :-)

2009-03-23 @ 14:23:51
URL: http://nicke-grozdanovski.blogspot.com
Postat av: Fotografen

Här är några bilder från matchen.



http://www.facebook.com/album.php?aid=233347&id=795240135&l=23c738ff45

2009-03-24 @ 12:33:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0