Torkarblad

Trots att det är måndag i dag så sitter jag just nu och inväntar ytterligare en studentfest. Min kusin Johannes är det som står på tur för att få slänga student mössan i luften. Dessvärre verkar det inte finnas någon hejd på regnandet. Det borde finnas någon form av lag som förbjuder regn på just studenten eftersom väldigt många planerar att ha någon form av kalas efteråt och många vill gärna ha det utomhus. Desstuom åker många studenter omkring i tuffa bilar och vagnar av alla dess slag, och även de aktiviteterna gör sig betydligt bättre i solsken.


Du har väl i denna regniga årstid kollat torkarbladen på din bil?


Valet i går blev en megasuccé för Piratpartiet som var det allra största partiet i åldersgruppen 18-30 år. Kanske en fingervisning om vad den svenska ungdomen tycker om övriga partier? Nästan var femte svensk i den åldersgruppen röstade på piraterna och det hade varit ett drömresultat för vilket annat parti som helst. Fildelningsfrågan och framför allt rättigheten att få surfa utan att vara övervakad är uppenbarligen en väldigt viktig fråga för Sveriges yngsta röstande.

Tittade lite på filmen "Nätet" med Sandra Bullock i går kväll. Den var bättre förr vill jag lova...

Var inne på Aftonbladet.se och kollade lite och fick syn på en omröstning om hur det svenska innermittfältet ska se ut mot Malta på onsdag. 43% vill se Viktor Elm och Kim Källström från start, 42% vill se Viktor och Anders Svensson spela. Övriga 15 % vill se olika andra konstellationer bestående av Daniel Andersson, Kim Källström och Anders Svensson. Jag tycker siffrorna talar för sig själva. Viktor Elm måste få chansen från start på onsdag annars är det nästan skandal.
Jag utgår alltså från att två bröder Elm är med och sparkar skiten ur Malta, och för egen del hade jag gärna kunnat se även den tredje i startelvan eftersom det svenska anfallsspelet var katastrofalt stundtals mot Danmark.

... men ändå var Nätet långt mer underhållande än SVT:s valvaka.

Robin Söderling hade inte mycket att sätta emot när världens bäste tennisspelare genom tiderna, Roger Federer tryckte plattan i mattan från start och krossade svensken i första set. Söderling spelade dock upp sig i de två kommande seten men var ändå aldrig i närheten av den grymma klassen som en taggad Roger Federer håller. Schweizaren har nu vunnit 14 grand slamtitlar och däri samtliga fyra olika( Wimbledon, Franska Öppna, US Open, Australian Open).
Söderling gjorde förstås en bragdartad insats och chockade hela världen med sitt fina och stabila spel som räckte hela vägen till 5,7 miljoner i prispengar. Hyfsat...

Nu blir det åter till att kränga på sig finskjortan!

/~~/

Kommentarer
Postat av: jojje

Hallå där! Tror inte du kan hantera och bo själv ett par dagar. börjar redan spåra ur tycker jag. Bäst jag kommer hem snart.

2009-06-08 @ 22:06:53
Postat av: Ante

Jojje: Ja det är nog bäst faktiskt!

2009-06-09 @ 12:22:11
URL: http://www.yzerman.se
Postat av: AK

Så du bytte torkarbladen på bilen bara för att snabbt få hem Jojje till köket eller? :-)

2009-06-09 @ 12:49:25
Postat av: Ante

AK: Njae, hon är inte hemma ännu. Hon kommer i morgon!

2009-06-09 @ 16:09:10
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0