Längdhopp

Har spenderat denna gråmulna tisdagskväll i Flygthallen där jag genomlidit ett två timmar långt pass innebandy. Svettigt värre. Sista halvtimmen var det bara spaghetti kvar i mina annars så rappa och framför allt oerhört muskulösa ben...
Tempot var jättehögt i dag och det märks att man inte har varit med och tränat vare sig fotboll eller innebandy på ett bra tag. Fotskadan jag ådragit mig börjar ge med sig hoppas jag. Jag kan fortfarande inte sparka en boll men i övrigt är jag kapabel till att göra det jag kunde göra med den foten innan, förvisso inte mycket men ändå en del.

Rekommenderar er att besöka Martin Perssons sida om den lokala fotbollen. Riktigt snyggt gjord. Det ska bli ett nöje att följa den sidan. Det vittnar om att den kommer innehålla högkvalitativt material då innehavaren själv är en av få människor i Sverige med samma stora intresse för NHL-hockey som jag. Nu handlar inte Martins sida om hockey, men hans intresse tyder på att grabben är smart. Besök MAPTV här.

På tal om hockey så liras den sjätte finalen i natt i Pittsburgh. Detroit har matchboll och kan om man fortsätter på tennistemat, breaka hem finalen inatt förutsatt att man vinner. Jag tror faktiskt inte dom gör det. Jag tror Penguins rider ut stormen och tvingar fram svenskkolonin till en sjunde avgörande i Detroit. Väl där kan precis vad som helst hända. Har inte bestämt mig än om jag på något vis ska se finalen i natt. det blir i sådana fall en tröttsam dag i morgon. Jag får se hur jag gör.

I kväll klockan 22.30 på TV4 Sport så intervjuar Patrik Ekwall ingen mindre än Rasmus Elm med anledning av det stundande U21-EM-slutspelet som spelas på svensk jord med start nästa vecka. Enligt uppgift ska de två herrarna gå på shoppingtur.

När vi ändå är inne på området så tyder ganska mycket på att det blir två bröder Elm i startuppställningen i morgon kväll mot Malta i Göteborg. Det krävs i min mening ingen José Mourinho (inte ens en Lasse Mourinho faktiskt) för att fatta att det är ett helt korrekt beslut att spela med Viktor och Rasmus från start.

Var på en jättetrevlig studentskiva i går kväll hos min kusin Johannes och tackar ödmjukast för god mat och dryck och trevligt sällskap.

Carolina Klüft fick dunderpisk i längdhoppet i Göteborgs Grand Prix för en stund sedan. Ni vet nog alla vid det här laget vad jag tycker om hennes beslut att byta från en gren som hon dominerar världseliten i till en som hon inte ens klarar av att vara i topp i en GP-tävling i Göteborg. Trams. Allt i livet kan omöjligt vara roligt. Elitidrott ska inte alltid vara roligt att utöva. Så är det, inbillar i alla fall jag mig. Det är dags att tänka om Klüft, innan det är för sent. OS i London om tre år och där hade det suttit som en Calzone med OS-guld... i sjukamp, för i längdhopp ser jag inte hur det ska gå till.

Sitter och lyssnar på gamla ABBA-låtar i Spotify. ABBA är ett ganska underskattat band numera.


Det var länge sedan nu Carro du gladde hela svenska folket...



/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Nä hur f-n skulle Carro kunna vara i toppform efter att ha varit akadad opererad i borta sen i höstas???

Om hon inte är i form ens i sin bästa gren hur skulle hon då kunna vara det i sju grenar??



Nu tycker jag du är riktigt ute o snedseglar...

Hennes val mellan längd o tiokamp kan givetvis diskuteras, men om man förväntar sig en formtopp nu ja då vet jag inte riktigt hur man resonerar...

2009-06-09 @ 23:07:33
Postat av: Ante

AK:Har jag nämnt något om hennes form? Faktum är att hennes hopp i går på 6.53 eller vad det var,nu för tiden är ett mycket bra hopp för Klüft i en säsongspremiär. Nej, jag i frågasatte endast hennes val av idrott. Och det kommer jag att göra tills dess att hon överbevisar mig. Då kommer jag vara den förste att lyfta på hatten. Fram tils dess så är jag mycket skeptisk till hennes satsning.

2009-06-10 @ 12:25:00
URL: http://www.yzerman.se
Postat av: Anonym

Ja, det har du faktiskt.

Du tog just den tävlingen igår som argument för ditt påståënde om att hon valt fel gren.



"Carolina Klüft fick dunderpisk i längdhoppet i Göteborgs Grand Prix för en stund sedan. Ni vet nog alla vid det här laget vad jag tycker om hennes beslut att byta från en gren som hon dominerar världseliten i till en som hon inte ens klarar av att vara i topp i en GP-tävling i Göteborg."

2009-06-10 @ 19:53:01
Postat av: AK

Glömde visst signera...

2009-06-10 @ 19:53:44
Postat av: Ante

AK: Ja, OK då. Fast jag ville mer belysa att hon inte längre ens är given vinnare i de mindre tävlingarna. Men OK då, jag ger dig den!

2009-06-10 @ 21:05:59
URL: http://yzerman.se
Postat av: Martin Persson

Lite sen kommentar (har av någon anledning helt missat detta inlägget, är annars en trogen besökare), men kul att du uppmärksammade min sida Ante och extra kul att du planerar att följa den.



Vi synes väl imorgon när det vankas derby, Johansfors-Bodabruk!

2009-06-27 @ 00:12:50
URL: http://www.mapersson.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0