Sassnitz

Denna arbetsvecka är redan till ändå då vi av någon underlig anledning endast har tre arbetsdagar på grund av att nationaldagen infaller på...hrmmm...lördag. Fråga mig inte hur detta hänger i hop men jag tackar och tar emot.

Jag kommer fira denna nypåfunna ledighet med att på den numera Flygtallmänna lediga dagen "tvådagarinnannationaldagen" genom att med min svärfar ta en tripp till Tyskland för att där inhandla ett litet lager med vätska. Det går som ni alla vet åt väldigt mycket vätska under sommarmånaderna och dricka måste man. Vi åker orkristerligt tidigt i morgon bitti till Trelleborg där vi tar färjan till Sassnitz och utforskar dessa forna östtyskars utbud på vuxensaft. Jag ser fram emot denna resa. Dock inte efter att gå upp innan man knappt hunnit lägga sig, men vill man vara full får man krypa omkull som jag brukar säga... Eller det brukar jag faktiskt inte säga, jag hittade på det nu.

Min käre bror fyller 24 år i dag och jag lyfter på hatten för honom!

Tänkte eventuellt åka ut en sväng till Johansfors IP i kväll för att hälsa lite på grabbarna grus som bedriver träning där i kväll. Jag själv tränar inte fotboll ännu, dock körde jag ett par timmar innebandy i går kväll. Jag var faktiskt hos doktorn i morse i ett annat ärende och bad honom då kika lite på min fot och han trodde till största sannolikhet att det rörde sig om en spricka i ett ben i foten. Han rekommenderade mig att träna på det jag kunde utföra, vilket jag inte ser vitsen med. Träna på något man redan kan är ju som att hälla vatten i ett redan fullt glas. Därför bevittnar jag träningen från sidan, för det är jag inte så bra på.

Det ryktas ävem om att spelare från betydligt högre divisioner kommer ner och tränar i dag för att hålla formen och ångan uppe. David Elm har beslutat sig för att verkligen satsa på att göra sina bröder sällskap i landslaget och därför har han nu beslutat att pina sin kropp till det yttersta på IP i kväll. ett klokt beslut tycker jag.

Det hade varit väldigt smidigt om det bara hade varit två timmars bilfärd till Tyskland...

Penguins reducerade i natt Red Wings ledning och nu är det nerv i det hela i gen. Natten till fredag spelas match fyra och den spelas i Pittsburgh varför en del talar för att serien är helt utjämnad innan spelplatsen ändras till Michigan igen. Malkin var het inaatt igen och svarade för tre målgivande passningar i matchen som Pens vann med 4-2. Zetterberg och Johan Franzén nätade för Detroit.

Har för övrigt återigen drömt om Nanne Bergstrand. Denna gång gjorde jag sex mål i testmatch som Nanne bevittnade varpå han tyckte att jag borde börja spela i landslaget vilket jag vänligt men bestämt tackade nej till eftersom jag fortfarande även i drömmen led av min svåra svåra fotskada. Jag drömmer av någon anledning om Nanne Bergstrand fler gånger i månaden än vad som kan betecknas för hälsosamt...

Man måste också passa på att lyfta på hatten för Robin Söderling som visade superstjärnan Rafael Nadal hur en tennisboll ska hanteras. Nadal som inte har förlorat sedan julgranen uppfanns fick sig en lektion och mitt blågula hjärta fick en stolthetschock. Dagen efter så piskade samme Söderling skiten ur Davydenko som även han är en spelare av klass. Nu väntar semifinal på fredag och då håller jag varenda tumme jag har för Robin Söderling.

En liten festlig "dirty" bild får avsluta detta inlägg!


Jag gick på den också... En lampa var det sista min fantasi fick det där till...

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0