Träkeps

Hade egentligen tänkt att blogga i går, men för att uttrycka det milt så var lördagskvällen alldeles för trevlig för att kraft skulle finnas till sådana kraftansträgningar i går. Jag var kort och gott bakfull och trött. Vi hade whiskyprovning hemma hos oss och det kan jag fan säga att vi provade whiskyn in i helvete ordentligt.
Jag hade valt ett kanadensiskt tema på min provning och erbjöd herrarna tre sorter kanadensisk whisky, eller faktiskt whiskey som kanadickerna stavar det oftast. De tre sorterna var Canadian Club, Black Velvet och Lord Calvert. Lord Calvert som överlägset varit den billigaste sort vi testat drog in flest poäng och därmed en plats i finalen.

Pittsburgh Penguins vann finalen och vilken sagolik tillställning det blev! Stor matchhjälte blev Maxime Talbot som i sjunde avgörande matchen stänkte in sitt lags bägge mål när Pens vann i Joe Louis Arena med 2-1. Nicklas Lidström hade ett gyllene läge att avgöra med en knapp sekund kvar av matchen men Pittsburghs målvaktsfantom Marc-Andre Fleury gjorde sin karriärs viktigaste räddning och spelade därmed hem cupen till stålstaden Pittsburgh.

I morgon börjar U21-EM för svenskt vidkommande med match mot Vitryssland i Malmö. Johanna åker ner men jag får vackert stanna hemma då jobbet inte just nu tillåter mig att ta ledigt två dagar.Det är ju trots allt bara denna och nästa vecka kvar sedan är det semester.

Istället för U21 i morgon så ser jag förstås på när JIF tar emot Flerohopp på IP. En måstematch. Tre poäng är det enda som betyder något där. Henke Ahlström bär efter en mycket fin insats Rasmus Elms plusbindel även i morgon som ett kvitto på att han tog tre poäng i Yzermancupen mot Skruv.

Bara tredagarsvecka denna veckan och som det känns nu så är det nog väldigt bra för egen del då sviterna efter helgen antyder att lite mer vila hade suttit som en fläskläpp.

Åter till jobbet!

/~~/

Kommentarer
Postat av: Har du koll?

Du har väl inte missat att kolla in mapersson.se

Han väljer ut ett par matcher i veckan, filmar dom och redigerar sedan ihop dom och kommenterar eller lägger dit musik.

Väldigt bra sida!

2009-06-16 @ 08:45:52
Postat av: Ante

Jag har ju för tusan länkat till den! Jättebra sida verkligen!

2009-06-16 @ 12:33:46
URL: http://www.yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0