Bottennapp

Laguppställning
Johansfors IF- Flerohopp
MV: Axel Karlsson
YB: Charlie Dziobek, Henrik Svensson
MB: Henrik Ahlström(+), Oskar Andersson
YM: Dennis Randewall, Peter Andersson (C) (Ut 7)
IM: Zoran Cipra, Robin Franksson
ANF: Andreas Cornelsen, Oscar Ahlström


AVB: Stefan Persson (bytte från och till i anfallet), Anton Gustafsson (In 7), Henrik Nordström (spelade inte), Andreas Johansson (spelade inte)


Ja för att fatta mig kort så blev det ingen trepoängare för JIF i matchen mot Flerohopp. Faktum är att det inte blev en enda poäng. Efter en hygglig första halvlek så kollapsar spelet till samma nivå som i matchen mot Örsjö och gästande Flerohopp kan ta tillvara på en del slarv och otur av Jiffarna och kombinera det med att dom var rasandes effektiva så förstår ni att Flerohopp vann. Johansfors hade ledningen i halvtid med 1-0 efter att Andreas Cornelsen gjort mål redan efter två minuter. Hans mål kom ur en väldigt misstänkt offsidesituation och det faktum att domherren inte blåste av Cornelsen låg oss faktiskt till last mängder av gånger senare under matchen då vi blev berövade på givna målchanser som inte var offside. Tungt, men sant.

Efter pausen så hann det bara gå några minuter innan gästerna kvitterade efter en slumpsituation. Det kändes då tungt och orättvist men vad som var bättre var att Stefan Persson bara några minuter senare åter gav JIF ledningen då han skallade in Henrik Svenssons perfekta frispark. Efter detta hinner det bara gå ännu några minuter innan Flerohopp ännu en gång kvitterar ledningen. 
Johansfors ångar på och radar upp möjligheter men oskärpa, otur, och oskicklighet gör att vi inte får dit bollen denna knottspäckade tisdagsafton på Johansfors IP. För att ytterligare strö salt i såren så får Flerohopp in även ett ledningsmål med knappa kvarten kvar. Mönstret med ineffektivitet framför mål håller i sig och Flerohopp kämpar och sliter sig till alla tre poängen och ser därmed till att det med allra största sannolikhet blir många derbymatcher för JIF även nästa år... 

Sammanfattning
JIF- Flerohopp 2-3
1-0, 2 min, Andreas Cornelsen (2)
1-1, 48 min
2-1, 55 min, Stefan Persson (1)
2-2, 60 min
2-3 77 min


I Yzermancupen var det idag för att citera utdelaren Andreas Klevtun "en svår nöt att knäcka". Den gode Klevtun valde dock följande gentlemän

*** Oscar Ahlström
**  Henrik Ahlström
*   Anton Gustafsson


Detta innebär förstås att Rasmus Elms bindel byter arm från storebror till lillebror Ahlström till nästa match. Kul också att Anton Gustafsson får sin första poäng i tävlingen. Mycket välförtjänt.

Sammanlagd ställning:

16- Henrik Ahlström
7- Zoran Cipra
5- Johannes Medin, Oscar Ahlström
3- Adam Wellrup, Peter Andersson, Robin Franksson
2- Axel Karlsson, Andreas Cornelsen
1- Henrik Svensson, Anton Gustafsson


Nu blickar vi framåt för denna matchen är inte mycket att lägga på minnet. Fotbollen är dessvärre sån här ibland och det är bara att bita hop även när det går tungt.

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Många derbymatcher även nästa år??

Blir det några alls??

Vissefjärda går upp i femman med 99 procents säkerhet, Lindås/Långasjö tycks kunna hänga kvar i femman och Bodabruk tvingas lämna w o redan nu för att man inte får ihop lag...blir det verkligen några fler kommunlag än JIF i sexan nästa år?

2009-06-16 @ 23:38:03
Postat av: Ante

AK: I JIF räknar vi även matcherna mot Skruv,Kosta,Örsjö,Boda och Alsjöholm som derbyn. Och det anser ialla fall jag vara betydligt fler män vad som skulle bli fallet i femman för vår del.

2009-06-17 @ 11:48:07
URL: http://yzerman.blogg.se/
Postat av: Pall3

Ett förklaring till förlusten kan ju vara att ni enligt laguppställningen spelade utan innemittfältare...;)

2009-06-17 @ 20:48:45
Postat av: Ante

Pall3: Du har en poäng där... Det är åtgärdat nu, men resultatet förändrades dock inte lika lätt!

2009-06-17 @ 22:53:44
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0