Dagen efter

Nu är det bara minutrar kvar innan tåget mot Malmö avgår. Tänkte därför inte bli så värst långrandig i dag heller. Vårvädret fullständigt skiner utanför fönstret och det gör att humöret klättrar upp ett pinnhål.

Vill också så här dagen efter den 1:a april meddela att Markku Ahonen på som igår förärades med en prima fin niondeplats min lista med omedelbar verkan stryks från densamma på grund av att datumet inte längre är första april.
Vad beträffar hans egenskaper som fotbollsspelare så ska jag låta det vara osagt huruvida de attribut som jag igår rabblade upp stämmer eller inte. Det ligger väl kanske i betraktarens öga... Och såvida Stevie Wonder inte är den betraktaren så kan jag ha spätt på hyllningarna en aaaaning...

Sverige-Schweiz i kväll. I Hyllie. Hoppas på mer magi från Linus Omark. Kan inte få den straffen karljävlen slog, ur huvudet. Men även på hemmaplan spelas kvalitetsishockey då Nybro Vikings tar emot sin ärkerival Tingsryd hemma i Victoriahallen. Hoppas förstås på Vikingsseger för att på så vis få tysta alla grönvita supportrar. TAIF har dessvärre lite mer att spela för och många gånger slår motivation klass med hästlängder. Om någon befinner sig på matchen så går det utmärkt att skicka ett SMS i varje periodpaus till mig för att låta mig veta resultaten.

Listan med den sanna niondeplacerade spelaren återkommer i morgon.

På återhörande!

/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Tigrarna leker...:-)

2009-04-02 @ 21:06:33
Postat av: Tappen

snart blir det derby mot Kalmar! välkommna till ettan!

2009-04-02 @ 21:49:15
Postat av: Ante

AK och Tappen: Nu njuter ni va!

2009-04-03 @ 23:22:06
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0