Bowling

I kväll är det så dags för ett av kommunens allra största evenemang att gå av stapeln för sista gången denna säsong. VikingBowlingen. Stämningen här på kneget är hätsk och gliringarna många. Vi i topptrion är i alla fall rörande överns om en sak. Vi är glada att Lasse Frisk existerar, för annars hade någon av oss andra riskerat att hamna sist.
Inför sista rundan så är det mest drastiska som kan hända att Lasse Franzén och jag byter plats i mitten. Mange är redan klar segrare och Frisk har legat sist sedan oktober. En ny regel har vi infört, den lyder följande: Kommer man sist 10 år i rad fråntas man rätten att någonsin mer spela bowling, detta gäller alltså inte bara VikingBowlingen utan all bowling.

Det har varit lite långt mellan blogginläggen på sistone, orsaken är enkel: har inte varit hemma och därmed inte haft tid att utföra denna sysselsättning i den mån jag skulle vilja. Ska skärpa till mig.

Läs Nicke Grozdanovskis kartläggning om kommunlagen inför morgondagens seriestart i Emmabodasexan. I morgon avhandlar han JIF och har passande nog intervjuat deras frontfigur och fotbollsmirakel.

Träningarna denna veckan har sannerligen varit välbesökta och ine mindre än tre nya namn varit och tränat och tittat varav en redan skrivit på. Det ryktas dessutom om ytterligare ett nyförvärv... JIF är hett!
Mourinho tog ut en trupp om femton man till morgondagens drabbning mot Kosta och truppen är bra, inget snack om saken. Men man kan inte nog poängtera att man inte vinner matcher på pappret, det gör man aldrig. Jag minns inför förra årets premiär borta mot Örsjö då hela laget mer eller midre var inställda på att ta hem den matchn med 5-0 minst. Istället slutde det 1-1 och Örsjö var definitivt närmre segern än vi.

Har hur otroligt det än låter gjort mål i samtliga tre premiärer jag spelat för JIF. Tror dock sviten bryts i morgon...

/~~/

Kommentarer
Postat av: Danne Ahonen

Tycker denna blogg är väldigt bra och intressant. Fortsätt så ! Lycka till i premiären!

2009-04-24 @ 09:49:40
Postat av: Ante

Danne Ahonen: Tack ska du ha! Fortsätt att läs!

2009-04-24 @ 10:54:47
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0