Viktor-Elfsborg: 2-1

Nu ser det ljust ut för oss Kalmar FF-supportrar. Kalmar vann den livsviktiga seriefinalen mot Elfsborg med 2-1 utan att egentligen imponera så värst mycket. Eller inte helt utan att imponera...Viktor Elm var banans kung och är i mina ögon Allsvenskans bästa spelare i år. Två klassmål från hans sida och matchen var avgjord.
Om inte Lasse Lagerbäck inser att Viktor Elm är så jävla mycket bättre än till exempel Daniel Andersson, så är det en skam. Med den formen mellanbroder Elm besitter just nu vore han ett av de första namnen jag skulle rita ner i en startuppställning i landslaget.
Ska bli intressant att se om Lagerbäck tänker på samma vis. Det gör han antagligen inte...

Kalmar har nu ett jätteläge att vinna SM-guld och Nanne Bergstrands klyscha att det bara är Kalmar FF själva som kan sätta käppar i hjulet för Kalmar FF är på något underligt vis helt logisk just nu. Man slår Elfsborg utan att spela på topp och då ser jag inget annat lag som kan hota om guldet. Inte så länge världens bästa Viktor Elm spelar som han gör. En fröjd att se!


I dag har annars varit en seg dag. Vi hade lite festligheter med Johansfors IF i går och det slutade med yrsel på många håll. Inte minst här. Dagen i dag har följdaktligen mest bestått av inomhusaktiviteter som chipsätning, fotbollstittande och tupplurar.

Vår tränare, Per Johansson, meddelade igår kväll att han inte ska träna oss nästa år. Tack för två roliga säsonger Per!

Nu ska jag kika på Milanoderbyt mellan Milan och Inter. Och eventuellt slumra lite...

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0