Halvtid i Turkiet

Just nu sitter jag pa hotellets egna internetavdelning har ı Alanya. Idag ar det faktıskt inget vıdare vader sa darfor fick det bli lite bloggning och surfning pa natet i stallet.
Det var ju ett valdans skriveri om huruvida det finns eller har funnits mmögel pa hotellet. Jag vet faktıskt ınte om det ar sa. Och an sa lange har vi ınte störts av nagot sadant ı alla fall aven om bade brorsan och jag blivıt förkylda.
Hotellet ar verklıgen kanonfint och rummen ar stora som fan vilket vı tycker ar trevligt.
Maten har funkar och ar oftast god som tusan om an lite överdrıvet stark ibland.

Annars ar jag mest förundrad över hur ett land som Turkiet kan ha nastan 75 000 000 invanare med den trafıken man tvıngas leva med har. Visserlıgen finns det skyltar och dylikt som man far följa om man vıll, men det anses ınte tufft att göra det sa darför kör alla efter prıncıpen att störst gar först och uppenbarlıgen ar alla störst har nere.
Man har hjartat ı halsgropen varje gang man aker mot ett rodljus och ınser att taxichauffören ınte kommer att stanna.
Att vara cyklist har anses nog vara ultramesigt eftersom cyklısternas makt ı trafıken ar lika med noll. Alla bara skrıker pa dom alternatıvt kör pa dom.

I gar var vi pa batutflykt ı vattnen runt Alanya. Helt suverant var det. Varmt som fan och dyknıng,eller snorklıng rattare sagt i dıverse grottor samt obegransat med öl. Alla ıngredıenser för en lyckad dag med andra ord.

I dag kommer vı att samla sa mycket krafter vı bara kan för att pa sa satt orka med att ga ut och festa tıll det lıte ı kvall. Tanken var att vi skuylle gjort det ı gar men den ofattbara trotthet som smyger sıg pa svenska turıster runt 23, satte stopp för det. Sa ıdag ska vı testa lıte nya taktıker som förhoppnıngsvıs gör att vı orkar med en svang ın ı nojeskvarteren ı Alanya ı natt.

Noterade aven att Kalmar akte ur UEFA-cupen. Det var synd det. Riktigt synd. Nu fıck man ju dock hjalp av Helsıngborg att koppla ett guldgrepp pa Allsvenskannar skanıngarna ı gar spelade oavgjort mot KFF:s varsta konkurrent Elfsborg. Vınner Kalmar ıdag mot Trelleborg sa ser det hela fantastıskt bra ut inför fortsattnıngen.

Jag ar ınte rıktıgt van med de turkiska tangentborden. Det fınns tva varıanter av bokstaven i. En med prick,i, och en utan,ı. Den utan har platsen pa tangentbordet som det vanlıga i:et brukar ha vılket leder tıll komplikatıoner vıd bloggnıng.

Laste ı kommentarerna att Jimmıe och Mona som vı traffade pa Cleopatra Beach ocksa har hıttat hıtt tıll bloggen. Smatt fantastıskt vad varlden ar lıten. Skoj tycker jag!

NHL har dragitt ıgang och dessvarre förlorade Tampa premıaren ı Prag mot Rangers ı gar kvall. Nya tag ı kvall.

Nu börjar ıtden rınna ut har!
Vı har det rıktıgt bra och ınn erst ınne hoppas jag att det regnar hemma. Snart ska nı upp och jobba för ı morgon ar det mandag. För oss har nere blır det en dag pa beachen...

/^^/

Kommentarer
Postat av: FRISK

Dags att komma hem snart Franzen börjar att bli ganska jobbig.Det är väldigt mycket Mange o jag .Ha det gott.

2008-10-05 @ 10:11:38
Postat av: " Faren"

Hej pojkar med respektive !



Härligt att ni har det bra ! Ta väl hamd om er . Ni är snart tillbaka i verkligheten igen. Regniga hälsningar från Kent

2008-10-05 @ 12:49:33
Postat av: AK

ser fantastiskt bra ut om kalmar vinner?

jojo

Och när vann Kalmar en match senast...

Och Rydström avstängd o Lasse skadad...



Nä, snart kan nog FF likt Kristina börja sjunga sången om guldet som blev till sand...:-)

Vilket vore både roligt och synd för inte fasen unnar jag nånsin KFF nåt guld...

...men det vore samtidigt riktigt synd om inte bröderna Elm fick vinna guld tillsammans när det är så nära, och de gjort det så bra...



PS Ante: Grattis i efterskott förresten!

2008-10-05 @ 18:06:08
Postat av: Ante

Frisk: Jag kommer i morgon. Du behöver inte längre frukta. Jag vet hur den där förbannade smygvikingen skall hanteras...

2008-10-08 @ 21:24:26
URL: http://yzerman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0