Tändvätska

Hade tänkt att slå ihjäl kvällen med att titta på Champions League-fotboll på TV6. Det var en mycket bra idé tills jag insåg det faktum att Viasat-svinen inte lagt någon match på den kanalen denna afton till förmån för deras ny satsning, Viasat Fotboll. Vad är det för dumheter. Dom borde fatta att Champions League är det enda dom har som är bra, och sen lägger dom det på en kanal som de flesta inte har. Visserligen har dom även landslagsfotbollen men när de matcherna spelas så samlas folk oftare hos någon som har kanalen i fråga än vad som är fallet en sen onsdagskväll då CL ofta spelas.

Det märks att det är höst nu... riktigt ruggigt och mörkt.

Idag har jag annars hunnit med allt jag hade planerat att hinna med. Sprungit, dammsugit, plockat iordning, rakat skallen och bloggat och skulle som sagt bara varva ner med lite schysst fotboll nu men så blev alltså inte fallet.
 Löpningen gick hyggligt eftersom jag åter kröp unedr 26-minutersgränsen, 25.55 blev tiden idag och det var nog först idag jag insåg hur jävla svårt det faktiskt kommer att bli att kapa den sista minuten och komma under 25 minuter som är målet. Jag kommer att försöka att öka träningsdosen litegrand till att börja med så får vi se vart det slutar. Ett jätteproblem är förvisso mörkret som gör att det skulle vara förenat med livsfara att springa runt Krysseboda eftersom vägarna där ute inte är berikade med gatlampor. Och sen misstänker jag att det finns björnar i dom skogarna också.

Även dammsugningen gick prickfritt. Jojje gick efter och torkade golven så nu luktar fräscht som tusan här.

Markku Ahonen,alias Miss Bodabruk, alias Gubbskrället, alias Markkuulio har det inte lätt på Bodas hemsida och har ställt sin plats som webmaster till förfogande. Jag tänker inte blanda mig alls i den diskussionen men vill bara poängtera att så gott som varenda spelare i hela division sex bör klassas som korpspelare. Det är kanske 1 % av dagens division 6-spelare över 18 år som någonsin kommer att spela i fyran eller högre. Inser man inte sin egen begränsning bör man inte spela alls.
Att Ahonen inte gillade min utnämning åt honom som "Miss Bodabruk" hade jag nästan räknat med. Jag ville se till att ge dig lite tändvätska efter en veckas slappande, men den tändvätskan fick du visst från fler håll också!

På lördag ska jag på fest med kommunens två i särklass bästa lag. Emmaboda IS har årsfest och jag börjar se fram emot detta spektakel. Innan kommer jag att se matchen mellan Djurgården och Kalmar FF som går på Fyran i Tipslördag. Har det skrivits tidigare att det har varit årets viktigaste match så skulle nog jag nu vilja gå in och hävda att, NU är det årets viktigaste match ur KFF:s synvinkel.

Tampa lyckades inatt så äntligen vinna en match. Det var ärkerivalen Atlanta Thrashers som fick blixten på sig. Lecavalier, vem annars, avgjorde matchen i övertid och kammade därmed hem säsongens första vinst. En lagkapten ska visa vägen, precis som Lecavalier. Och Pettan...

Annars tycker jag vansinnigt synd om Janne Huokko... AIK-klacken var inte nådig i sitt "tifo". För er som inte vet så cirkulerar det rykten om att Huokko ska ha tillfredställt sig själv med ett liknande tillhygge som AIK-klacken mer än gärna visade upp på Hovet i går kväll.Och för all del även slängde in på isen. Tyvärr för Huokkos del så filmades uppenbarligen denna akt och senare blev det riktigt besvärligt när telefonen som filmat kärleksakten, enligt ryktet, blev stulen och filmen kom i orätta händer.
Personligen så tycker jag att Janne Huokko var riktigt stark som trots allt spelade matchen och gjorde det enligt uppgift helt OK och noterades för en assist trots att Leksand förlorade och personligen skiter jag fullständigt i vad han, och övriga världen hittar på i sänghalmen.

På fredag fyller min käre far 51 år och detta kommer att firas på restauranten 2 rum & Kök i Karlskrona. Denna restaurang är välkänd för sin suveräna fondue och därför har jag lyckats övertala alla att åka dit på fredag.

Nybro Vikings skjuter just nu straffar om bonuspoängen mot Malmö Redhawks hemma i Victoriahallen. Det är vansinnigt starkt att ta minst en poäng av ett lag som Malmö.

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0