Kortis

Har väl mer eller mindre just vaknat efter festen igår. Det blev som vanligt när EIS anordnar fester, en jävla skiva och det har man fått lida för idag. Nu får det bli ett par vita helger.
För ovanlighetens skull var det dock ganska lite folk på årsfesten men det blev en trevlig tillställning ändå. Som sagt kanske det blev någon öl för mycket på slutet och det är väl kanske just den ölen som känns av idag.

Vi hade hela damlaget hemma i lägenheten innan festen och vi tittade på Kalmars match mot Djurgården som KFF lyckligtvis vann. Visserligen en ganska dyrköpt seger då både David och Viktor Elm hade smärtor lite här och var efter matchen. Förhoppningsvis är de fit for fight tills onsdagens drabbning mot Gefle. I dag fick man också en jättepresent av antagonisterna från Göteborg när IFK krossade Elfsborg med hela 5-2 i en jävligt märklig match. Riktigt läckra mål framför allt. Pontus Wernbloom gjorde två klassmål och det är väl kanske lite ironiskt att det är just han som hjälper FF till en jättechans att plocka hem Lennart Johanssons pokal.

I London förlorade Chelsea lite överraskande mot Liverpool på Stamford Bridge. Liverpool har något stort på gång i år.

Är fortfarande mätt efter fonduen i Karlskrona i fredags. Jävlar vad jag åt. Nu blir det till att löpträna extra hårt denna veckan för att hålla matchvikten...

Jag fattar inte hur helgerna kan gå så fasansfullt snabbt som de faktiskt gör. Nu är denna slut och man kan inte mer än längta tills nästa veckoslut som kommer att erbjuda en hel del fotboll, inte minst den i Emmaboda sporthall men även FF:s match mot IFK Norrköping på Fredriksskans. En match som mycket väl kan vara en guld-match för Kalmar. Sådana matcher missar inte jag...

Nu ska jag gå och lägga mig...
/~~/

Kommentarer
Postat av: Tappen

Du glömde nämna det viktigaste som hände i helgen!













2-0 till spurs...

2008-10-26 @ 21:26:43
Postat av: Tappen

Serieledare har råd att slappna av... hur många mål gjorde nybro? 2timmar and counting..

2008-10-27 @ 14:50:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0