Pissepaus i Eriksmåla?

På söndag var ju tanken den att vi skulle åka och se Kalmar FF:s match på Örjans Vall i Halmstad. Kalmar FF gör flitig reklam om deras bussar som går dit och jag skulle vilja påstå att det är ett rimligt pris för buss och biljett till matchen. Jag ringde upp kansliet i eftermiddags och talade om att vi var ett helt gäng från Emmaboda som gärna ville följa med. Inga problem. Men när jag senare frågade i fall det gick bra att bussen stannade i Eriksmåla eller Emmaboda så vi från Emmabodatrakten kunde hoppa på fick jag blankt nej.

Såvitt jag vet så kör man vägen via Eriksmåla när man ska till Halmstad och så jävla invecklat kan det omöjligt ha varit att fått en buss att stanna där för att plocka upp oss från denna kommunen som ville se matchen. Det tar inte längre än en pissepaus att stanna där så därför är jag lite besviken nu. Det känns inte aktuellt att åka in till Kalmar för att sedan åka bussen tillbaka hem och fortsätta till Halmstad och efter matchen åka tvärs igenom kommunen för att sedan köra sex mil i bil för att komma hem. Alltså 24 helt onödiga jävla mil bara för att man råkar bo sex mil närmre Halmstad än majoriteten av supportrarna. Underligt. Mycket underligt. Det var ju inte så att vi bad dom köra runt Södertälje och hämta oss.
Nej, jag krusar ingen. Vill man inte ha oss där så ska man slippa. Det blir Canal + istället. Tyvärr.

För övrigt kunde jag inte undgå att se att det finns folk som bekymrar sig över Liams blogg. Då har man sannerligen inte mycket att bekymra sig över. Kan ge dig ett alldeles utmärkt tips Martin Leskovec, ge fan i att läsa den om den stör dig... Koncentrera dig istället på din brandmansutbildning i stället. Det känns som en viktigare sysselsättning.
Har man släkt över hela landet, som föräldrarna i fråga har, så är en blogg ett alldeles perfekt sätt att nå ut till dessa och även övriga intresserade. Du tillhörde aldrig den målgruppen Martin och behöver därmed inte heller bry dig.

I kväll drar inomhussäsongen igång med träning i Allsbohallen. Jag själv kommer inte att närvara på grund av förkylning och allmän gnällighet. Väntar tills lördag om det känns bättre då!

Elfsborg gjorde vad dom skulle mot Halmstad i går och plockade in tre poäng och även tre plusmål. Olyckligtvis för IF Elfsborg är det ytterligare tre poäng och nio mål som ska plockas in. Det betyder att även om Elfsborg vinner med 5-0 borta mot Gefle så har KFF råd att torska med 3-0 i Halmstad. Det kallar jag skapligt utgångsläge. Sexmålssegern mot Norrköping var nog viktigare än vad många tror.

För övrigt håller jag med de flesta övriga KFF:are om att Nanne Bergstrand för en gångs skull gjorde fel. Ett gigantiskt misstag att inte byta Patrik "Bagarn" Rosengren i dennes sista hemmamatch inför storpubliken på Fredriksskans i söndags. Riktigt dåligt Nanne.
Rydström,brassarna,Elmarna och övriga spelare har varit oerhört värdefulla för Kalmar, men klubben hade inte varit där dom är i dag utan Patrik Rosengren och det vet jag att även Nanne fattar så därför är det fullständigt obegripligt att han inte fick spela en enda minut i söndags. Jag kan rekommendera alla som bryr sig i ämnet att skriva en hälsning till "Bagarn" i Elmarnas blogg, där David i dagens inlägg uppmanar till detta.

Denna blogg handlar väldigt mycket om Kalmar FF i dessa dagar har jag tänkt på! Det är bra det.

Nu har jag tänkt att dammsuga lägenheten ett varv!

/~~/


Kommentarer
Postat av: Anso

Ante: Jag hoppas att det är OK att skriva ett litet inlägg till min nya kompis Martin här, då jag av någon konstig anledning inte kan svara på hans blogg.



Martin:

Ja usch, fy vilka hemska föräldrar vi är som lägger ut lite bilder på vårat barn på hans blogg, så våra familjer och vänner kan följa honom då vi bor långt ifrån varandra.

Vi får verkligen hoppas att han någon gång kommer att kunna förlåta oss...

Majoriteten av bloggens besökare består av våra anhöriga, och övriga tror jag knappast känner någon större tillfredställelse över att gå in på hans blogg för att titta på lite oskyldiga bilder på ett barn.

Jag själv anser inte att hela hans liv hängs ut, för som du själv såg när du var inne och tittade på bloggen, är det ju inte direkt några större hemligheter som släpps...

Jag hoppas att du inte far allt för illa över detta, och kan sova gott om natten trots allt...

Mvh Ann-Sofie (Liams mamma)

2008-11-04 @ 22:46:13
Postat av: AK

Anso: Skit i Martin, han skriver så mycket skit. Kolla hans dumma tjafs i Vissefjärdas gästbok inför damcupen om inte annat...

Hoppas Liam fortsätter blogga...:-)

2008-11-04 @ 23:35:34
Postat av: Tappen

Haha en del har helt enkelt för lite att göra... Dock bör bloggen censureras från West ham prylar :) mkt skadligt..

2008-11-05 @ 09:24:39
Postat av: Martin Johansson

För mycket west ham är det allt, jag håller med tappen.

2008-11-05 @ 11:54:03
Postat av: Tallen

Kan det bli för mycket av det? Tappen, jag ska omvända dig när vi sitter på Upton om några veckor...

2008-11-05 @ 17:16:44
Postat av: Jonas

Hallå Ante! Kan hålla med dig att det är helt idiotiskt med att inte bussarna kan stanna i Eriksmåla (kollade ni även med supporter-unionens ansvariga,kan inte tänka mig att det inte hade gått att lösa med dem) Men inte kan väl det stoppa er från att ta er till Halmstad iaf? Själv åker jag tåg från Sthlm svintidigt Söndag morgon och det lär bli den bästa dagen på mkt länge! Hoppas ni tänker om och att vi ses på läktaren! Ha det bra!

2008-11-06 @ 15:07:45
Postat av: Ante

Jonas: Tjenare! Jo, vi har ett annat alternativ på gång. För även om det uppenbarligen inte går att stanna en buss i Eriksmåla så verkar det som om Broakulla Samhällsförening har löst detta genom att hyra minibussar så det blir antagligen Halmstad ändå på söndag. Kommer att blogga om detta i under fredagen! Ha det gott så syns vi förhopnningsvis på Örjans Vall!

2008-11-06 @ 20:50:53
URL: http://www.yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0