Mot guldet!

Om några timmar bär det av mot Halmstad. Kalmar FF ska, om någon har lyckats undvika den informationen, spela hem guldet på Örjans Vall. Vi är ett gäng från huvudsakligen Broakulla som har hyrt två minibussar för att på så vis ta oss dit. Samhällsföreningen sägs vara den bidragande orsaken till att denna resa blir av.
11.30 beräknas bussarna lämna det numera rikskända Broakulla med avgångspunkt vid macken och med slutdestination: SM-guld. Nu ska det mycket till om KFF ska missa denna gyllene chans att vinna Allsvenskan, närmare bestämt är det tre poäng och åtta mål ner till Elfsborg som jagar där bakom. Det ska inte kunna hända, men man måste vara medveten om att det faktiskt kan hända. Betydligt större under har skett. Jag hoppas och tror dock att Kalmar kommer att knipa minst en poäng i Halland och därmed är målskillnadsaffären inte längre ett bekymmer. Mitt tips: 1-4.
Det förutsätter förstås att grabbarna i KFF har laddat upp ordentligt och druckit rikligt med vatten...


Vatten är viktigt...


I går var vi ute med jobbet. Jag tog det dock väldigt försiktigt eftersom jag dels skulle till Halmstad relativt tidigt denna dag och dels för att jag varit krasslig en längre tid och därmed inte så värst sugen på att festa loss så hårt. Vi käkade i alla fall middag på restaurangen Larmgatan 10 i Kalmar och maten där var som vanligt alldeles fantastisk. De övriga fortsatte vid 22.30-hugget till Sandra för att där se Joddla med Siv som denna kväll uppträdde där. Jag valde att istället åka hem och tack vare att Johanna hämtade mig så gick det alldeles utmärkt. Var hemma halv tolv och sov som en stock tio minuter senare och vaknade redan vid åtta i morse och hamnade här framför datorn. Betydligt bättre än att vara bakfull.

Såg den bästa match jag sett på år och dag igår när Arsenal mötte Manchester United på Emirates Stadium i London. Arsenal vann matchen efter två mål av blott 20-årige algeriske fransmannen Samir Nasri. Matchen hade allt en fotbollsmatch ska ha och var som sagt väldigt lätt-tittad. Arsenals seger var i mina ögon helt rättvis och i och med de blytunga tre poängen så är även Arsenal inblandat i toppstriden trots en ganska knackig start.
Rivalen Liverpool vann senare i går kväll sin match och gick därmed upp i ligaledning.

I NHL så vann Tampa glädjande matchen borta mot tunga Philadelphia Flyers med 2-1 och det är förstås bra om man som jag gillar Tampa, men matchen kommer för min och många andras del bli ihågkommen av en väldigt underlig trade innan matchen. Tampas gedigne back Matt Carle som man tog in inför säsongen blev tradad till Philadelphia mot Steve Eminger och Steve Downie. Så Matthew Carle som anlände till Philadelphia som Tampa-spelare fick därmed gå till hemmalaget Flyers omklädningsrum för att direkt möta Tampa på sin nya hemmais. Likadant var det för Eminger (Downie petades direkt...)som haft Philadelphia som lag ett tag nu men innan match fick traska över till bortalaget och byta om. Det kan inte vara lätt alla gånger att vara NHL-spelare. Jag hade blivit förvånad om Dennis innan en match mot Skruv hade knackat mig på axeln och bett mig gå över till motståndarnas omklädningsrum. Jag undrar hur man kallpratar sig in i det nya laget efter en sån affär.

Måste passa på att önska EIS-grabbarna Måns Söderqvist, Filip Quist och Mattias Pavic lycka till i Kalmar FF!
- Tre mycket talangfulla spelare som vi är glada att vi har lyckats att knyta till Kalmar FF på treårskontrakt i stor konkurrens med flera andra elitföreningar, sade Kalmar FF-gurun Kjell Nyberg om affären.

Spelade faktiskt bowling även i fredags mot brorsan och Peter. Peter spelade som en gud och vann två av tre rundor. En gång med imponerande 198 poäng. Sjävl snittade jag kanske 135 och det är ja gnöjd med. Brorsan kom sist bör nämnas. På torsdag är det dags för deltävling och då ska vi se om träningen har givit resultat. Antagligen inte.

Är ledig även i morgon måndag, så vinner KFF guldet så kan det bli fest!

Nu ska jag gå och fixa frisyren.

/~~/

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas att du inte är lika groggy imorgon som killen på följande länk.......



Idag håller jag på FF.



http://www.youtube.com/watch?v=BEtIoGQxqQs



2008-11-09 @ 11:13:11
Postat av: Dala

Föregående......

2008-11-09 @ 11:17:40
Postat av: Ante

Dala: Nej, riktigt så illa är det inte idag!

2008-11-10 @ 08:26:50
URL: http://yzerman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0