Tipspromenad

Nu har snart hela den långa påskhelgen gått och den har gjort det fort. I morgon är det dags att jobba igen vilket känns sådär nu när man har fått smak på det goda livet som ledighet innebär. Man äter också väldigt mycket onyttigheter under en långhelg och vi har dessutom varit träningsfria så i morgon ska det bli skönt att röra på sig lite grand igen. Men helt stillasittande har jag faktiskt inte varit utan jag har deltagit i inte mindre än två tipspromenader de senaste dagarna. Dock var inte resultaten i någon av dem tillfredsställande. Dagens tipsrunda innehöll dessutom samma frågor som den dagen innan men inte fan hjälpte det.

I eftermiddags låg jag och slötittade lite på Leksand- Västerås i Kvalserien. Leksand ledde efter första med 3-0 och TV4 Sports reporter skulle intervjua Leksands tvåmålskytt Robert Petrovicky och ställde den redan nu klassiska frågan: Vilket rankar du högst? Ditt VM-guld eller att vara målskytt här idag...?
Leksand vann till slut med hela 9-1 och jag är tämligen säker på att Petrovicky anser att den svenska andraliga är ljusår i väg från en vunnen VM-final.
Ikväll blir det för övrigt mer hockey då jag har planerat att titta på första semifinalen mellan HV71- Timrå på Canal+.

I går var det två riktiga guldmatcher på TV. Man Utd- Liverpool där Sir Alex Fergusons mannar var minst ett nummer för stora för Liverpool denna gång. Liverpools Mascherano drog på sig en absurt onödig utvisning och hjälpte därmed inte sina lagkamrater alls. Javier Mascherano gör sig trots allt bäst på planen. 3-0 till United och det hade kunna blivit mer. Wayne Rooney borde nog ha satt något av sina lägen kan jag tycka.
I London-derbyt Chelsea- Arsenal så var det jämnare men den stora skillnaden var Didier Drogba som med sina två mål avgjorde tillställningen på Stamford Bridge.

Hade inte så mycket att förtälla idag tyvärr. Det blir mer någon annan gång.
Nu börjar hockeyn...
/~~/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0