Multivitamindryck

Jag har utvecklat ett beroende av Euroshoppers Multivitamindryck. En blandning av diverse frukter och extrakt som egentligen inte är någon jättesuccé smakmässigt men jag har blivit beroende.

I kväll blir det lottöppning inne hos Johannes och Linda. Misstänker att vi kommer att se melodifestivalen som i kväll kör sin svenska final. Det finns absolut bara en enda låt som kan vinna, nämligen Linda Bengtzings "Hur svårt kan det va` ?" . Egentligen skiter jag i vilken som vinner bara det inte blir Christer Sjögrens låt som dessvärre sätter sig i huvudet och säkert kommer få många röster inte minst av de så kallade "senior citizens".

Lasse Franzén låter hälsa att hans poetiska verk "Die Sonne" ( "Solen går upp en annan dag") är copyrightskyddad och får därför inte användas utan hans tillstånd då han har tänkt att bygga upp sin kommande diktsamling ,som än så länge går under arbetsnamnet  "En vikings spegelbild", runt tidigare nämda verk.
Jag har förhandlat mig till rättigheterna till skaldens nästa dikt som eventuellt kommer att levereras under helgen.

Detroit blev första lag att säkra en slutspelsplats i NHL. Som vanligt. Red Wings är alltid urstarka och kommer att gå långt äv i år. Jag hoppas på att dom någon gång under slutspelet ställs emot Dallas Stars som liksom Detroit sitter inne med en helvetisk massa svenskar.
Alexander Ovechkin ser ut att bli förste spelare till 100 poäng. Visserligen ligger Washington inte ens på slutspelsplats just nu och det mesta krut lägger nog Ovechkin på att ta sitt lag dit och struntar säkert i allt vad personlig statistik heter men "Ovie" ligger just nu på 99 (57mål och 42 ass) och kommer sannolikt att gå över den magiska gränsen redan på söndag då hans Washington tar emot Boston Bruins hemma i den amerikanska huvudstaden. Ryssen kommer med stor sannolikhet också att gå över 60 mål denna säsong vilket är väldigt ovanligt numera. Han har tio matcher på sig att nå den milstolpen och jag är övertygad om att han fixar det. 60 mål i dagens NHL är fullt jämförbart med 80 mål på 1980-talet och är därför en fantastisk bedrift. Ryssarna får fram enorma talanger på löpande band just nu och jag misstänker att dom på landslagsfronten inom några år kommer vara världens ledande landslag.

Jag tycker att det är synd att  Carola åkte ur melodifestivalen. Jag är antagligen den enda i Sverige som gillar henne och jag grävde fram en ganska tuff version av U2:s Pride (In the name of Love") som framförs av just fröken Häggkvist. Gillar man låten gillar man nog denna version. Gillar man varken Carola eller U2 behöver man nog inte lägga energi på att titta på videon heller. Mäktigt med stora körer tycker jag...
 Carola är för övrigt vansinnigt snygg!

/~~/

Kommentarer
Postat av: jojjan

men andy Carola ÅKTE ur melodifestivalen..

2008-03-15 @ 17:10:15
URL: http://yzerman.blogg.se
Postat av: Ante

jojjan: Helt korrekt.

2008-03-15 @ 17:30:51
URL: http://yzerman.blogg.se
Postat av: MA

Med tanke på dina nyvunna känslor för Carola så måste det bero på din graviditet Ante! Jag menar, Carola kunde ju faktiskt vara din mor! Du blir säkert en bra mam...pappa!

2008-03-15 @ 19:22:29
URL: http://markku.bodabruk.se/
Postat av: Ante

MA: ???

2008-03-16 @ 15:33:35
URL: http://yzerman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0