Kommentar

Postat av: David o Frida

Tja! Vi har precis lamnat USA:s kanske 50:e storsta stad(honolulu, sager inget mer) och befinner oss uppe pa north shore. Vi ville bara att ni skulle veta att vi har det bra, har kort stenharda twister-ovningar(bla Aloha-steget) pa stranden sa vi lar vara otroligt snabba och skickliga nar vi kommer hem. Ha de bra och halsa dom andra nar det drar ihop sej till lottkvall. Just de ja, holl pa att glomma:), stora gratulationer till tillokningen!! David o Frida

2008-mar-06 @ 01:34

Denna kommentar damp ner i kommentarsfältet inatt. Jag tänkte kommentera kommentarer så att säga...

Att det är David som har skrivit kommentaren märks direkt på den kyliga undertonen och på dom halvsjaskiga försöken till att få läsaren att på något vis tro att det finns ett mått av allmänbildning i det David Strandska huvudet, vilket givetvis genomskådas omedelbart. Hade det varit Frida hade det varit ett glatt och trevligt meddelande utan spydigheter.
Vidare läser jag att det har övats på Twister-steg i allmänhet och det ökända "Aloha-steget" i synnerhet. Precis som när Daniel LaRusso i den första filmen om "Karate Kid" i slutet, till Mr. Miyagis fötjusning, tar till "Tranans teknik" som det är omöjligt att försvara sig mot (även om jag kan tycka att det nog borde finnas något försvar...) så kan "Aloha-steget" rätt använt bli precis lika oförsvarbart inom Twister. Dock inte med Strand som användare, då det alltid finns försvar mot honom.
I vilket fall som helst så är det skönt att höra att ni har det bra, jag lovar att hälsa de andra och tack för gratulationen!
För övrigt kostar bussen 2200 att hyra, det är något du kan räkna lite på David.

Slutade tidigt på jobbet idag på grund av materialbrist. Skönt i och för sig att komma hem lite tidigare men vädret ute i dag gör att man lika gärna kunde jobbat.

Träning ikväll i alla fall, och precis som vanligt så hoppas vi ju på att det ska komma folk. Det blir lite roligare då. Sista träningen också innan säsongens första match. På söndag klockan 20.00 spelar vi på konstgräset en holmgång mot Konga. Vill ni ha bra platser bör ni nog vara där runt 18.15. Finner ni svårigheter att parkera bilen så går det bra att parkera vid ICA eller Konsum för att sedan traska ner. Så kallade "Ultras" tillhörande Konga står bakom det målet mot EIS omklädningsrum medans JIF (Johansfors Inre Firma) står bakom det andra målet. Kravallpolis kommer att finnas på plats om Pettan lyckas övertala Martina att ställa upp annars kan det bli som så att ett av våra största fans,Nicke Grozdanovski, får ta den biten. Fullständigt beslut i den frågan tas senare i veckan. Journalister hänvisas till pressläktaren som kommer att vara belägen på bortre långsidan där även spelarfruarna/spelarföräldrarna kommer att finnas. För övrig info hänvisas till ordförande Dennis Randewall.
Observera att de 800 första besökarna kommer att, om intresse finnes, få en pratstund med valfri spelare i vårt lag efter matchen. Dock kommer vi inte att svara på frågor som är relaterade till fotboll eller privatliv.
/~~/

Kommentarer
Postat av: AK

Går det bra med frågor om bowling? Eller räknas det också till privatlivet...:-)

2008-03-06 @ 18:39:00
Postat av: Ante

AK: Det beror på hur bowlingen gick, och om du är bland de 800 första...

2008-03-06 @ 20:02:41
URL: http://yzerman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0