Kassler

Jag undrar hur den där killen mår i dag som är ansvarig för matchklockan i Frölundaborg. Inget vidare antagligen, eller så kanske det är just så han mår. Är man Färjestads-supporter idag så känns det hela säkert lite snöpligt och är man Frölundait så känns det hela nog lite...konstigt.
Vad var det som hände då? Jo i slutet av den sjätte kvartsfinalen mellan ärkerivalerna Frölunda och Färjestad så hände något minst sagt väldigt märkligt. Frölunda leder matchen med 5-4 med bara sekunder kvar och i det ögonblicket, då Färjestad pressar som mest i anfallszon, ljuder "Hesa Fredrik" och Frölunda spelarna slutar följdaktligen att försvara sig men värmlänningarna uppfattar att tiden inte alls är slut och kvitterar med tre sekunder kvar. Målet döms efter stor förvirring bort och matchserien är numera utjämnad til 3-3 i matcher.Jag tycker personligen inte att man kan döma bort ett mål som är korrekt gjort men samtidigt har jag full förståelse för att göteborgarna slutar att spela, det hade nog jag med gjort. Människan är ju av naturen lat och anstränger sig inte en sekund mer än vad hon behöver. Nu vet jag inte vad som är rätt eller fel i den situationen men däremot vet jag att Frölunda nu har ett enormt psykologiskt övertag på FBK inför den sjunde avgörande matchen i Löfbergs Lila Arena.

I går kväll var Johanna och jag på restaurangen 2 rum & kök i Karlskrona för att testa deras fondue. Jag tror fan aldrig jag har varit så mätt som jag var på vägen hem. Vansinningt gott och det bästa av allt. Obegränsat med mat. Tog något slut så fylldes den skålen på omgående utav den trevliga personalen där. Annars snålar många ställen med de lite dyrare råvarorna såsom oxfilé och fläskfilé, så var inte fallet här. Snarare tvärtom. Jag är fortfarande mätt och kommer med all säkerhet att besöka det stället igen.

Jag hittade lite annorlunda lagar på nätet som jag tänkte delge er...

*I Newcastle, Wyoming, är det förbjudet att ha sex i mataffärers köttdiskar

*I Boston får man bara bada efter läkarordination.
 

*I Connecticut får man inte gå på händerna över gatan.
 

*I Providence, Rhode Island är det förbjudet att sälja tandborste och tandkräm till en och samma kund på en    söndag.
 

*I West Virginia får man inte gå till skolan med dålig andedräkt.

*I Oblong, Illinois, är det förbjudet för folk att på sin bröllopsdag ha sex och samtidigt jaga eller fiska. I samma stat är det förbjudet att ge sina husdjur cigaretter.
 

*I Florida får inte kvinnor hoppa fallskärm på söndag eftermiddag. Kvinnor får inte heller sjunga när de är iförda baddräkt och inte somna under en hårtork.
 

*I Arkansas är det helt ok för män att slå sina fruar - men bara en gång i månaden.
 

*I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.
 

*I Tremonton i Utah är det förbjudet för kvinnor att ha sex med män när de åker ambulans. Men det är inte förbjudet för män. Hur det ligger till med homosexuella framgår inte.

Bara i USA mina vänner, bara i USA.

Tampa åkte på däng igen. Denna gång mot pingvinerna från stålstaden, Pittsburgh Penguins. Slutresultatet skrevs till 4-2 och som jag säkert nämt tidigare så lutar mycket åt att Pittsburgh spelar hockey ändå fram till juni i år. Man spelar riktigt bra just nu och vad som talar för Pens är att man spelar så har bra utan Sid "The Kid" Crosby, lagets lagkapten och antagligen världens bäste hockeyspelare när han är frisk. Han kommer tillföra ytterligare en dimension i Penguins anfallsspel när han kommer tillbaka.

Har ägnat stora delar av förmiddagen åt hushållssysslor. Dammsugning, diskning och klädvikning. Jojje försvann lägligt när det började hetta till och tog av till Nybro för att fika med gamla vänner vilket betydde att jag fick göra allt sammans själv. Jag har en upp på dig Jojje...

I kväll blir det påskmiddag i Broakulla med familjen Sjöndin och familjen Thuresson. Ska bli trevligt, hoppas du har ölen på kylning Svante...Jag har ju skjuts hem du vet...

Såg en gammal Beckfilm i går och lade, til min stora förtjusning märke till att den gamle "Tre Kronor"-polisen Bengt Kassler hade förärats en liten biroll som Stina Rautelins make. Bengt Kassler är enligt mig det snyggaste namnet någon TV-polis någonsin har haft och utklassar namn som "Van Veeteren", "Martin Beck","Roland Hassel" och "Kurt Wallander" med hästlängder. Bengt Kassler, sug på det...

Nu ska jag gå och spöa brorsan i "Guitar Hero"
/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Vad då märkliga lagar i USA?
Så du menar att i alla andta länder är det helt normalt och okej att ha sex i mataffärernas köttdiskar??
DET finner jag i så fall betydligt märkligare...:-)

2008-03-21 @ 13:52:32
Postat av: Ante

AK: Det är nog bara i USA man behöver ha sådana lagar...Personligen skiter jag i huruvida folk har sex i amerikanska köttdiskar.

2008-03-21 @ 16:12:26
URL: http://yzerman.blogg.se
Postat av: AK

Mmm....fast jag undrar om du hade skitit i det om de hade haft sex bland köttfärsen inför de där 254 000 personerna som fanns på konsum igår.
Lr var det kansle därför alla var där då...:-)
Glad Påsk!

2008-03-21 @ 18:02:16
Postat av: Ante

AK: Mig veterligen ligger inte Konsum i USA... Glad påsk!

2008-03-21 @ 22:12:04
URL: http://yzerman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0