Earthbrain

Terrorn fortsätter på VikingLine efter missödet i bowlinghallen i fredags. I går tog Lasse Frisk med sig ett bowling-set i plast till jobbet för att "ge mig en chans att öva lite på fritiden".
Annars är jag som ni alla förstår en psykiskt knäckt bowlare som alltså har tagit stryk två gånger i rad av mina värsta antagonister. Ingen utav gångerna har jag heller varit speciellt nära övriga i startfältet vilket skrämmer mig en del då jag själv anser att jag har presterat väldigt nära toppen av min egen bowlingförmåga. Men vi får se vad som händer
- "Solen går upp en annan dag" som den store poeten och rikssskalden Lasse Franzén sade i ett försök att trösta kan man tro, men nej, snarare att strö ytterligare salt i såren.
Solen går mycket riktigt upp en annan dag Lasse, alla andra dagar i vårt hörn av världen faktiskt... Earthbrain (WWW-iska för ärthjärna).

Lasse Franzén har även påpekat för mig ganska tydligt att jag inte lär få guldbollen, tidningen Aftonbladets pris till årets bästa manliga fotbollsspelare, i år heller.

Farsan var precis här på en kaffe. Passade på att lära honom spela "Guitar Hero" när han ändå var här och jag tror han gillade det.

I morgon är både jag och Jojje lediga. Jag hade en semesterdag jag var tvungen att ta ut innan den 31 mars sp jag passade på att ta den när min kära sambo ändå var hemma. Det ser ut som om det blir fullbokat schema ändå imorgon med först en födelsedagsfika i morgon förmiddag hos min eftermiddagsskiftsjobbande mor som som sagt firar födelsedag i morgon. På eftermiddagen ska Jojje och jag till mödravårdscentralen för första gången och det känns riktigt bra. Om jag har förstått det hela riktigt så är det en del provtagning på den blivande modern som skall göras där.

Tampa chockade mig svårt när laget i natt pulveriserade New York Islanders med 8-4 efter tre baljor av gud...eh....Vincent Lecavalier. Slutspelsdrömmen är ändå borta men det är fan så mycket trevligare att vinna än att förlora.

I kväll är det städprogrammet "Rent Hus" på TV4. Jag har med skräckblandad förtjusning följt serien och konstaterat att en del gillar att ha det rent omkring sig, andra gör det inte. Jag tillhör den förstnämnda skaran.

Jag har haft motvind både till och från jobbet hela veckan på min cykel. hur är det möjligt. Ärligt talat? Någon som kan förklara?

Nu står en otålig Johanna Sjöndin och vill att jag ska sluta blogga och gå med henne ner till ICA för att handla. Och vem är väl jag att säga emot.Jag har på min lott en väldigt viktig funktion när vi handlar. Att betala...
/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0