Biosalong

Då var det påskledigt för min del. Det känns oerhört inspirerande måste jag säga. Man slipper W&WW (som det korrekta namnet är, alltså inte WWW...) ett par dagar och det kan man behöva ibland för att ladda batterierna lite extra. Många fyradagarsveckor på raken för min del nu och det uppskattas. Veckan efter påsk går ju måndagen bort eftersom det är annandag påsk då och veckan efter det så åker lottöppnargänget till fjällen för att under en weekend känna på lite riktitg vinterklimat. Det blir andra gången för mig i Sälen och jag erkänner väl att jag hade behövt lite mer rutin på området för att kunna hänga på de bästa åkarna i gänget. Nu blir det väl i stället att jag får åka med David Strand...

Jag stannade till på COOP/Domus/Konsum, jag vet faktiskt inte vad det heter numera, på vägen hem från jobbet idag och det var jag inte ensam om vill jag lova. Vid en snabb överslagsräkning kom jag fram till att vi var nästan 254 000 peroner därinne samtidigt och då förstår ni kanske att det var trångt. Det hela blev inte bättre av att när jag väl var därinne kom jag inte på anledningen till att jag stannat där och fick helt enkelt improvisera lite och kom ut med Aftonbladet,ett paket korv och 1,5 liter svartvinbärsdryck. Det kändes inte helt klockrent när jag cyklade hem men jag för eventuellt komplettera de inköpen senare när Jojje kommer hem.

Jag har lyssnat på lite fotbollslåtar på youtube och kommit fram till att dessa två är de bästa: "När vi gräver guld i USA" och danska klassikern "Vi är röde, vi är hvide". Jag hittade tyvärr inte EM 92-låten "More Than a Game" och heller inte Galenskaparna & After Shaves "Ciao Ciao Italia" som annars också dom hade konkurrerat i toppen av denna lista.

Som sagt så är det långledigt nu, ända tills tisdag morgon faktiskt och det kommer med största säkerhet att bli en ganska lugn helg. Det blir med all säkerhet inget Amigo i morgon så alla ni horder av damer så hade hoppats på att få se en skymt av mig där får titta på någon annan. Jag vet till exempel att ordförande Dennis Randewall har snackat om att eventuellt gå dit så det kan ju vara ett alternativ...

Tampa spelade i natt men gjorde inte det tillräckligt bra och fick därför åka hem från Buffalo utan poäng. Man ledde matchen med 4-1 men lyckades på något konstigt vis att sjabbla bort den ledningen och till slut förlora med 7-4 efter att österrikaren Tomas Vanek gjort ett äkta hat trick i tredje perioden.Äkta Hat trick gjorde även Henke Zetterberg när hans Red Wings slog Fredrik Modins Columbus med 3-1. Zäta gjorde alla Detroits mål i slutperioden.
Alexander Ovechkin gick som första spelare över 100 poäng när han natten till igår noterades för ett mål och två assist i Washingtons segermatch mot Nashville Predators med 4-2.Pittsburghs Evgeni Malkin väntas bli näste man att nå den magiska gränsen. Även Vincent Lecavalier har en chans att nå dit. Han står i dagsläget på 88 poäng och har nio matcher kvar att spela.

Min kvalserieprofetia stämmer än så länge ganska väl. Både Brynäs och Mora vann i går sina matcher. Men vad som är riktigt jävla tråkigt är att den tänkta hockeykvällen i morgon i biosalongen med höjdarmatchen Leksand-Brynäs inte blir av eftersom någon glömt av att boka salongen så nu sänds i stället en repriserad biofilm... Lasse Frisk och jag hade planerat allt och så fick man ett sådant chockbesked i tidningen i dag.Inte bra.Hade ju varit helt suveränt att sitta där och glo på hockey och dricka öl...

Jag håller på att tvätta lite just nu men det är någon illgärningsman som inte har tömt torkskåpet efter sig och det skåpet behöver jag använda om sisådär tio minuter så det hade ju varit in i helvete smidigt om skåpet är tomt då.

Här kommer en länk till en låt som Kalmar FFs Tobias Carlsson länkade till i sin blogg för någon vecka sedan. Jag fastnade direkt för den!

Nu ska jag ner till tvättstugan...
Glad påsk!
/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Ja det var en jäkla massa folk på Konsum idag....fast 253 800 av dem måste ha gått ut innan jag kom in i a f, tack o lov...

2008-03-20 @ 21:54:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0