Två år

Efter att jag två dagar i rad besökt Vita Sand för sol och bad har jag nu fått min beskärda del av dom två ingredienserna. Både idag och igår var det nästa omänskligt varmt på stranden och när det är så pass varmt är det ju tur att man befinner sig just på stranden där svalkande bad är nära.

I morgon börjar jag åter att jobba och det är med viss ångest jag i morgon bitti kommer att cykla ner till WWW för att inleda höstsäsongen. Förhoppningsvis behöver jag dock inte jobba full vecka eftersom jag har tänkt att hälsa på Lasse Franzén under slutet av den kommande veckan.
Egentligen har jag inga större problem med att börja jobba, det är mer det där med dygnsrytmen som kommer att bli lite värre. När man har semester så kommer man ganska mycket ur de vanliga vanorna med tider och rutiner vilket gör att det blir tre gånger så jävligt att åter ställa in sig på de gamla rutinerna efter tre veckors lättja.
Det får bli som det blir.

Har precis kommit hem från Peterskans där andra halvlek av matchen Malmö FF- Kalmar FF avnjöts. Förutom fotboll avnjöts även en födelsedagsfika för Karro som i dag fyller 26,och eftersom hon är höggravid och en vecka gången över tiden så hade hon kanske önskat sig en alldeles speciell födelsedagspresent, men det verkar som om du får ha din födelsedag för dig själv!
Matchen då? Jo, jag såg som sagt bara andra halvlek men det var en väldigt underlig halvlek där jag hela tiden hade på känn att KFF skulle gå segrande ur kampen. MFF hade 1-0 med sig från första halvlek men efter ungefär en kvart av andra stänkte David Elm in 1-1 hur stiligt som helst och nu var MFF i gungning kändes det som. Med 10 minuter kvar får Kalmar frispark i ett ypperligt läge och Rasmus Elm lägger upp bollen och alla som såg matchen anade väl en projektil mot Malmös mål. Så blev det inte. Rasmus skottfintar och spelari stället brorsan Viktor som möter vid straffområdeslinjen och slår en vanlig klassisk bredsida med vänstern som skär rakt igenom MFF:s försvar och friställer Patrik Rosengren som på ett tillslag kyligt placerar in bollen vid bortre stolproten. Kanske Kalmars snyggaste mål i år. ett av dom i alla fall.
Efter detta misstänkte jag att segern var klar och busschauffören höll på att lasta in tre nya poäng i Kalmars buss. Men där hade jag fel. malmös tränare Roland Nilsson byter in Agon Mehmeti och det ändrade allt. Efter bara någon minut på plan så stötte han in ett inlägg i Wastås bottre hörn och kvitteringen var ett faktum. Efter ytterligare någon minut så får Mehmeti bollen av Toivonen vänder bort en glidtacklande Rosengren och får fritt skottfält och dundrar in 3-2 till Malmö som också blir slutresultatet.

I dag är det den 27:e juli vilket de flesta av er antagligen vet. Idag fyller även Ann-Sofie 28 år och i dag firar Johanna och jag två-årig förlovning. Det sägs att man ju ska gifta sig inom ett år efter att man förlovat sig men den principen gäller alltså inte här. Grattis ändå till alla som har något att fira idag!

Löpträningen har fortskridit. I fredags gav jag min runda ett nytt frest och gjorde på halvhyfsade 28.29. Det kändes tungt hela vägen och jag är ändå glad över att jag tog mig runt på den tiden jag gjorde. Jag hade ju för tusan fem set beachvolley i vaderna och det kändes verkligen.
I morgon efter jobbet blir det antagligen en ny löparsväng med ett nytt försök att slå rekordet på 27.30.

Hur fan kan tre veckors semester bara försvinna sådär?

Nu ska jag gå och titta på Sportspegeln.

/~~/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0