Söndag

Ännu en helg lider mot sitt slut och i morgon är det åter dags att infinna sig i WWW:s lokaler för att producera mixers utav bara helvete. Inspirerande till max. Det slog mig härom dagen att mitt drömyrke kanske egentligen inte är att vara industriarbetare. Det finns andra saker jag skulle vilja göra:
* Statistikantecknare i NHL, dvs att man sköter räkningen av till exempel skott på mål för den officiella matchstatistiken. Det hade jag gillat.
*Korsordskonstruktör är nog riktigt roligt också kan jag tänka mig. Dock fick det yrket sig en törn när en man med det yrket och kanske inte Sveriges bästa sångröst deltog i förra årets upplaga av Idol. Han var lite eeh... udda.
 När allt kommer kring så trivs jag ganska bra nere på WWW trots allt.

I går var det lottöppning inne hos Karro och Peter och det var som vanligt fantastiskt trevligt. Det roliga var att samtliga lyckades vinna på varsin lott vilket i sin tur resulterade i att ingen blev straffskattsskyldig denna gång även om jag själv anser att David Strand nog borde lägga straffskatt varje gång på grund av retfull attityd.
Den obligatoriska twisterturneringen vanns för första gången av Peter som efter att ha knuffat ut mig i semifinalen vann en välspelad final mot Johannes. Strandapojken åkte sin vana trogen ut direkt. Faktum är att vi knappt hade fått spelplanen på plats innan han var ute.

image46
Frasse Larzén (??) och David Strand


I dag har det blivit en hel del filmer. Bland annat "Chapter 27" som handlar om hur och varför Mark Chapman mördade John Lennon. Helt klart sevärd.

Så fick Viktor Elm äntligen göra sin landslagsdebut och gjorde mycket bra i från sig. Det är egentligen fantastiskt vilken prestation av en grabb från Broakullaskogarna. Bra gjort Viktor! Nästa januariturné måste det vara min tur. Jag blir ju inte yngre. Och inte bättre heller...

Tampa vann inatt igen efter briljant målvaktsspel av Johan Holmqvist som för andra matchen i rad (och i karriären)höll nollan. 2-0 borta mot Senators genererar hopp inför kommande uppgifter. Skönt att se att  Vinny gör mål igen.

Man får väl också passa på att välkomna Markku Ahonen tillbaka till bloggvärlden efter en tids frånvaro. Ni som inte redan har hittat Markkuulios blogg hittar den här http://markku.bodabruk.se/

/~~/

Kommentarer
Postat av: Ante

DS: Jag tyckte att jag gav dig ett alldeles utmärkt värmande svar i kommentarerna. Jag berömde dig för ett bra intiativ till länken t ex.
Vi ska inte överdriva här. Jag tackade dig även genom att publicera en väldigt ståtlig bild på dig och Frasse Larzén. Men har jag fått något tack för det? Nej...

2008-01-21 @ 20:08:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0