Insats

Då var Nybro Open förbi för våran del. Om sanningen ska fram var vi aldrig nära. Om sanningen ska fram ännu mer så var vi riktigt usla. Uselt målvaktsspel,uselt försvarsspel och uselt anfallsspel. Kort sagt så var ungefär alla kass.
Det kändes ändå ganska hyfsat under den första matchen mot IFK Påryd med Valle (!!!) i spetsen men ett par billiga mål stjälpte oss. Andra matchen mot Puke var sedan riktigt dålig för att inte tala om den sista matchen mot div VI-kollegan Flygsfors som spelade ut oss totalt vilket inte kan ha varit så svårt då vi precis som i de andra matcherna bjöd på allt motståndarna kunde tänka sig. Jag vet inte om vi lyckades slå tre passningar inom laget under hela turneringen... 
Min egen insats var absolut inte bättre än någon annans utan snarare tvärtom. Även jag var totalt oduglig. De enda som kan kvittera ut ett något sånär godkänt betyg ska väl vara Peter,Dennis och Nutte.
Vi har nog en del att jobba på inför kommande säsong och det är bara att hoppas på ett väsentligt uppryck redan inför helgens drabbningart i Swedbank Cup i Emmaboda.
Vi måste skärpa oss helt enkelt...

Idag blir det dock till att åka tillbaka till brottsplatsen för att titta på EIS damer som sparkar igång om en timme. Jojje har varit så laddad att hon legat och sparkat på mig hela natten vilket resulerat i ungefär en och en halv timmes sömn för min del sammanlagt. Vid 05.00 tänkte jag ge upp och låg och kollade på tv till 06.00 och efter det lyckades jag faktiskt somna en stund. Kommer att bli en tung dag. Och med ett sådant jättedebacle från i går i ryggen också så kan det bli riktigt tungt i dag. 
Man får dricka mycket kaffe...

Nu ska jag göra mig i ordning
/~~/

 

Kommentarer
Postat av: MA

Men Ante du har inte berättat hur fingret kändes i comebacken...

2008-01-05 @ 11:52:10
URL: http://www.gon.se/moscow/finger.jpg
Postat av: Ante

MA: Jag skulle nog vilja hävda att det hämmade mitt spel ordentligt och att mitt finger var oraken till att vi missade slutspel så groteskt... Ni verkar ha gjort en fin insats med både damerna och herrarna i Nybro. Bra gjort!

2008-01-05 @ 12:20:18
URL: http://www.yzerman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0