Canon Rock

Då var arbetsårets första helg kommen. Det sorgliga med det är väl att innan detta inlägg har avslutats så är det måndag igen. Så fort går helgerna.
Detta veckoslut kommer antagligen nästan uteslutande spenderas i sporthallen när nejdens fotbollslag ska göra upp om den ganska prestigefyllda turneringssegern i Emmaboda IS Swedbank Cup.
Jag har spelat denna turnering oändligt många gånger och det brukar alltid vara trevligt. Har faktiskt till och med varit med och vunnit den vid ett par tillfällen om jag inte minns fel.

Vi hade träning i går kväll men jag var inte med. Kände mig lite snuvig och valde därför att inte riskera något inför morgondagens bataljer. Jag känner att JIF har stora ting på gång. Vi saknar tyvärr Peter Andersson på plan men det ska nog passera tämligen obemärkt då coach på senare tid har sett att det finns en prima inomhusforward i en annan spelare...
I vilket fall som helst så ska det bli kul att både spela och titta. Jag såg att L/L hade Fredrik Karlsson med på laguppställningen? Är det Fidde som gör comeback på de stora scenerna eller är det någon annan?Någon som vet?
Fidde var nämligen en gång i tiden världens bästa inomhusfotbollsspelare när han smög upp från sin vänsterbacksplats och stänkte in skott på skott. I backpar med Ante Fransson och med Ricke och Hellan framför så gick Lindås ofta långt i turnerningarna då. Det gör dom förvisso fortfarande...
Liten nostalgitripp bara.

I går hände något alldeles fantastiskt. Jag mottog ett handskrivet (!) brev från Telia där dom tyckte synd om mig. Jag har i ett bra tag nu betalat alldeles för mycket för bredbandet vilket jag inte haft en susning om, jag har hela tiden trott att jag varit bunden till det priset vi en gång på typ 1800-talet kom överens om. Det hade Telia järnkoll på så nu har jag blivit uppgraderad en hastighet men betalar 150 kr mindre varje månad vilket jag uppskattar.

Jag är orolig för min kollega Frasse Larzén. Idag på jobbet kom det fram att han " tusen gånger hellre skulle åka till typ Jönköping och titta på ballett än att gå på hockey i Victoriahallen"
Jag ska komma i håg dom  orden Frasse...

Jag tror finalen kommer spelas mellan Emmaboda I- Vissefjärda och där vinner EIS komfortabelt.

En hobby jag har är att spela gitarr. Sedan armskadan inträffade har jag emellertid inte kunnat utöva min hobby så mycket. Men jag hann lära denna grabben ett par tricks innan fingret gick åt helvete. Så här spelar man gitarr...
http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8

Nu ska jag ta ut en tipsrad. Det är min vecka...
/~~/


Kommentarer
Postat av: AK

Jo nog är det den Fidde alltid- men det ryktas om fler oväntade comebacker imorgon- så håll i hatten på planen...:-)

2008-01-11 @ 23:14:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0